Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye kullananların özel sektördeki çalışma deneyimleri..?

Konular
63
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben orta öğretim mezunu tekerlekli sandalyeli biriyim ve çalışmayı düşünüyorum özel sektörde çalışmanın ne gibi zorlukları vardır olumlu olumsuz bütün tavsiyelerinizi ve tecrübelerini okumak isterim.

Saygılar...

Çalıştığın işe ve amirine bağlı bir durumdur.Ben ortapedik engelliyim belki tekerlekli sandalyede değilim ama daha önceki işlerimde mobbinge maruz kaldım bunun sonucunda performansın düştü neyseki suan işimden memnun durumdayım tek kötü yanı biraz yoğun olması onun dısında karısanım baskı yapanım yok.

şirketten şirkete değişir. iyi bir yer bulmak zordur. benim çalıştığım şirket amiri on numara iyi niyetli insandır ama manesef personeller çalışan yetkilerde sıkıltılar var. o yüzden özel sektör çok zor kardeşim seni görmezden gelir. yapamaz yanlış yapar muamelesi gösterirler sana buda psikolojik olarak seni toplumdan alı koyar ama benim sana önerim dine bağlı özel sektörlere muhakkak başvur. hemen alırlar onlarda sağlam insanları almıyor zaten. engellileri alıyor.

Kardeşim Allah kolaylık versin Türk şirketleriyle çalışmak zor...

kuveyttürk katılım bankası + türkiye finans katılım bankası + bankasya katılım bankası + Albaraka katılım bankası + semerkand pazarlama + eminevim + bayramfm + lalegülfm + nt + bim + hakmar + a101 + Hatipoğlu marketler. v.s

bunlardan uzak dur: D&R + metro market + miğros market + media markt + vatan competer + teknosa + carrefour + sigorta şirketleri + bunger king + komşufırın uzak durun bunlardan dünyaya geldiğinize pişman olursunuz.

sedatgedik TEŞEKKÜR EDERİM

ARKADAŞLAR BAŞKA TAVSİYESİ OLAN VAR MI ?

benim hastanede var... erdem hastanesi + fatih hastanesi + atlas hastanesi + medipol hastanesi + emsey hastanesi + Marmara hastanesi + erdem hastanesi + pınar gıda süt ürünleri ülker gıda ürünleri eti gıda ürünleri tamek gıda ürünlerine başvurun derim...

evet arkadaşlar başka tecrübeler ve tavsiyeler paylaşabilecek arkadaşlar yok mu?

Üst Alt