Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye kullanırken çember elimden kayıyor..?

ist01

Üye
Konular
45
Reaksiyonlar
45
arkadaşlar tekerlekli sandalye sürerken hem elim kayıyor hemde baş parmam aşırı sürtünmeden dolayı tahriş oluyor bir ara tekerlekli sandaye cantlarına ellerin iyi kavraması icin kılıf gibi bişe takılıyordu adını bilmiyorum ama görmüştüm bilen varmı sürerken tuttuğumuz çemberi kaymaması icin bir aparat varmı

ist01

Çemberin üzerine yapılacak her türlü kaplama sürüşte el yakar. Zorunlu değilse titanyum veya alüminyum çemberden şaşmamak lazım.

Kavrama veya itme zorluğu olan kullanıcılar için farklı seçeneklere dair fikir olması açısından panthera'nın seçenekleri incelenebilir: Panthera push rim

evet kavrama ve itme zorlu cekiyorum başka önere bileceğiniz varmı veya bunları nerden satın ala biliriz

resimde görünenden istiyorum

F9Ig4bS.png

Geçen gün tetrapleji olan bir arkadaşımız için Panthera S3 modeli PUSH RIM TETRAGRIP ile getirttik. Kendisi sandalyeyi yarın teslim alacak ve kullandıktan sonra deneyimlerini buraya da yazmasını rica edeceğim.

Ama çemberi çevreleyen o malzeme o kadar yapışkan ki, parmaklarını kullanamayan kişiler dahi kolayca kullanabilir bu çemberi.

aslında sunun quadriplegic ve paraplegicler için yerlisini uretseler fena para kazanmazlar. bi de ithal edersin.

cembere gecme lastik var aradım şimdik link linki bulamadım o lastikden ben evde kullanırım miletin ayagı ezildiginde zarar vermemesi icin dısardada kulanılır yokuş aşagı giderken cemberden firenlediginde elerin yanar gerisinde sıkıntı yokdur .aleminyum cember kayar avucdan celik tavsiyemdir birde yeni nesil cemberler var denedim ama aktif kulanmadımdan nedir ne degildir tam bilgi veremem onlar hakkında

buldugum sitenin link ini atayım bu nasıldır tam bilmem benimkiside bundandır fakat alman malıydı benimkisi bayagı birde eski bendeki ama hala saglam inşAllah işini gorür https://www.medrosmedikal.com/teker...n/cember-kapak-gri-pueruezsuez/A.COVER.24.GG1

Üst Alt