Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye kullanıyorum, Honda'yı önerir misiniz?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Arkadaşlar toyota dusundum,hem benzinli olması hemde biraz tuzlu gelmesi nediyle vazgecmek zorunda kaldım.
Sizin öneriniz nedir. Ben tekerlekli sandalye kullanıyorum.
Sedan otomatik istiyorum.
Honda ile ilgili ne dusunuyorsunuz.

araba biraz alçak, arabadan iskemleye geçişler biraz daha zor. ön sağ koltuğa iskemle koymak için dar olabilir. deneme yapmalısınız.

Bagaja koyacaksan sedan herhangi bir araba tercih edebilirsin.
Yeni nesil benzinli (turbo benzin diye gecer) motorlar ekonomiktir, eski benzinlilere göre.
Eğer sandalyeyi katlayıp yan kkoltuga koyarım derseniz, içi geniş arabalar tercih edin.
Skoda superb, octavia yada vw passat gibi.
Ama civic sana tuzlu geldiyse bu dediklerim daha da tuzlu gelir.
Bence aradıgın kriterlieri yazarsan daha kolay fikir beyan edebiliriz.

Yakın geçmişteki öğrendiklerim Honda 'nın bakım maliyetlerinin ortalamaya göre bir miktar yukarıda olduğu yönünde. Piyasa da çok satılan araçlar dan tercih ettiğinizde uzun vadede ki kullanım maliyetleri konusunda riski bir nebze azaltmış olursunuz. Tabi ki ihtiyaçlarınız doğrultusunda.

Toyota corolla pek geniş değil, Hyundai elantra tavsiye ederim

Özgür araba genişledikçe arabadan iskemleye yardımsız transfer de zorlaşıyor. Yeni corolla'larda marşpiye hacmi nedeniyle iskemle ile araba koltuğu arasındaki mesafe uzuyor ve transferde limitlerdeyim. bir dahaki sefere jazz vs küçük araba almayı düşünüyorum.

honda civic lerin bagajları geniş olmasına rağmen bagaj kapağının kapandığı kısım dar tekerlekli sandalye bu araç için uygun değil

Mami Junior

Tekerlekli sandalye kullanıyorum,tekerlekli sandalyenın rahat sıgabılecegı bagaj ve arabanın geniş olması tabiki. tekerlekli sandalyeden arabaya in,bin yapabiliyorum. hondaya baktım guzeldi araba, acaba öneriniz ne olabilir.

besalti20
Sedan arabaların tamamına sandalye girebilmekte tabi bazılarına daha rahat olmakta.
Bagaj ve iç mekan genişliği konusunda vag grubu çok iyidir.
İmkanınız varsa yeni octavia lara bakın , hem kasası yenilendiği için uzun yıllar kullanırsınız hem de bagajı lift back açıldıgı için bagaja çok rahat yükleme yapılabiliyor.
Passat ın boşlarıda ötv muafiyetine giriyor diye biliyorum ama şahsen tercih etmem çünkü 1-2 seneye kasası yenilecek.
Bütçene, gözüne ve ihtyacını hangisi karşılıyorsa onu al.
Tabi en önemlisi arabaları incele ve bagajına sandalyeni koyup dene.

Üst Alt