Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekerlekli sandalye minderi kullanan var mı? Ne önerirsiniz?
yatak yaraları başıma bela olmuş
tam kapandı derken yine açıldı havalı yatak kullanıyorum ama minder de almak istiyorum
gündüzleri çook oturuyorum
fiyatı ne kadar acaba?
yatak yarasını mutlaka önlemen, sosyal yaşantını çok engeller. umarım tekrar iyileşir.
bende of'luyum.
bildiğm kadarıyla bu işe en uygun minder, roho minder. sanırsam tedavi edici özelliğide var.
fiyat olarak sitedeki minderler çeşitlerine ve fiyatlarına ulaşabilirsin.
tekerlekli sandalyede havalı minder kullanan varmı? gerçekten faydası var mı? minder de havalı yatak gibi hava değişim oluyor mu kullana kişilerde bilgi rica ediyorm.
merhaba.benimde daha önceden tekerlekli sandalyede oturmaktan dolayı yara olurdu.oturanboğa sağolsun bana ROHO yu önerdi.bende amerikadan bir tanıdık vasıtasıyla Roho Contour Select Cushion bu modelini getittirdim.minder 324 dolardı.gümrüktende 16 dolar almışlar.340 dolara mal olmuştu.ama süper bir minder.günde yaklaşık 8 9 saat oturuyorum.hiçbir şekilde yara falan oluşmadı.sadece 2 3 saatte bir popomu 10 saniye kadar kaldırıyorum havaya.minderle bağlantısını kesiyorum 10 saniye sadece o kadar.ama rohoyu kullandığımdan beri yara olmayı bırak kızarıklık bile olmadı.rohoya sadece bir defa hava basıyorsun sonra rahatça kullanıyorsun.hava basma şekli sitede var zaten.oturan boğada link vermiş zaten yukarıda.amazon.com da 478 dolar şuan.
bende of luyum t10 uyandıktan sonra zıbarana kadar tekerlekli sandalyedeyim. mindersiz oturmanı kesinlikle tavsiye etmiyorum puşab benzeri hareketler yapmıyorsan, hareketsizsen (ben gibi sandalyeye oturduktan sonra hiç havalandırmıyorsan) yine havalı minder fiyatlar pahalı ama 3 kere bası (kalca) yarasından ameliyat olmuş birisi olarak söylüyorum havalı minder şart. ilk havalı minderim ankaradaki medikalden hastahanede almıştım 300 tl idi (2009'da) o havalı minderi kaybettim roho ya duruvermek zorunda kaldım (1500tl) ameliyat vs sıkıntısındansa 5000 tl veririm (para varmı ?yok ama bulunur , illde sağlık gerisi hikaye)
roho kullanıyorum bende önceden bikaç kere bası yarası olmuştu ama roho aldıktan sonra çok şükür hiç sıkıntı olmadı eğer durumun müsaitse kesinlikle almanı tavsiye ederim.
SNS-M Tekerlekli Sandalye Minderi ben 1 yıldır bunu kullanıyorum diğerlerine oranla hem fiyat olarak cazip hemde patlama derdi yok ben maket gemi yapan biriyim sürekli minderin üzerine ağaç kıymıkları düşüyor şimdiye kadar bu hiç patlamadı rohoda ise 6 ay içerisnde yama yapılacak yer kalmadı 7 ay önce ise bu mindere göre özel bir üçlü koltuk yaptırdım koltuk üzerine 5 tanesini yana yana dizdim günümün çoğunu orada geçiriyorum gün bitiminde en ufak kızarıklık olmuyor bu minder ödediğiniz paranın hakkını veriyor