Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye minderi var olan yaranın iyileşmesine katkı sunar mı?

aslankurt27

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadslar

babamın kalçasının alt kısmında yanı oturdugu bölgede ıkı adet yarası mevcu
t takdır edersınızkı uzun sure tekerleklı sandlyade oturmaktn dolayı açıldı sanıyorum.

sormak ıstedıgım babam için havalı mınder satın almak ıstıyorum ilk olarak havalı mınder yaranın kapanması için bize yardımcı olur mu
ıkınci olarak da star marka mınderın fıyatını sordum 2100 lıra gıbı bı rakam soylendı bu bızım ıcın cok yuksek bı rakam

onerınız nedır

gecmiş olsun kapanmasına yaranın birşey diyemem ama acılmasına mani olur fikrindeyiim omur ilik felci degilim ama bende sandalyeliyim iki sene havalı minder kulandım saatlerce oturdum halde rahatsızlık sıfır derecesindeydi.

Visco minder kullanıyorum, jel minderi de merak ediyorum.

@aslankurt27

Yara varsa kullanacağınız tek model star ve modeli de starlock. Bu modelde yaranın bulunduğu kısımdaki hücreler söndürülebiliyor ve bası hiç oluşmuyor.

Yaranın iyileşmesine faydası olur mu bir şey diyemem ama yaranın büyümesini engelleyecektir ve bu da bir fayda bence. Geçmiş olsun,yarayla uğraşmak da zordur.

firmanın yetkılısıde sizin dedıgınızı soyledı ama fıyat açıkçası çok yuksek sizlerinde düşüncesini merak edıyorum farklı bı model veya marka olarak.hanı daha uygun modellerde var ama onemlı olan işe yaraması

aslankurt27

Eczanede %2'lik Kurşun Subasetat Çözeltisi hazırlatıp, yaranın üzerine gazlı bez ile kompres yapıp sonra 10-15 dakika açık bir şekilde bekledikten sonra, üzerini kremle doldurmanızı öneririm bası yarası için. Kremleri doktora yazdırabilirsiniz, çünkü hep aynı kremi kullanmak fayda etmiyor. Bir süre sonra değiştirmeniz ve hangisinin daha faydalı olacağını gözlemlemeniz gerekecektir.

aslankurt27

Yara varsa, yüksek riskli bölgeler varsa, oturmak zorunlu ise, starlock'dan başka hiç ama hiç bir minder fayda sağlamaz. Pahalı da olsa mutlaka edinmelisiniz. Bunu almazsanız çok daha fazlasını yara bakımı ve ameliyat için harcarsınız. Çekeceğiniz eziyete ise zaten paha biçilmez...
Engelliler.Biz sitesinden aradığınızı ve benim de selamımı söyleyin, size indirim uygularlar.

açıkçası yaranın bırı ıyı durumda eskıden cok buyuk tu su an baya kuculmus durumda.dıgerı yanlız henuz 20 gun oldu acılalı onda da dermobor krem kullanıyoruz bu kremı dıger yara da kullanmıstık faydası olmustu acıkçası

ozaman sizin slmnızla pazartesı arayıp urunu sıparıs edıcem.soyle soyluym babam 65 yasında hanı zaman gecırebılecegı tek yer tekerleklı sandalya bı yerde onda oturmak zorunda ancak o sekılde rahat edebılıyo.sureklı yattıgı zaman budefa da tansıyon problemı yasıyoruz.ozaman sız dıyosunuzkı bu mınder kesınlıkle alınmak zorunda

Yatak yarası annemde oldu çeşitli tedaviler uyguladık pek faydası olmadı günde belli aralıklarla yara olan kısmı havalanırdık sık sık farklı şekilde yatmasını sağladık 1ay gibi bir zamanda iyileşti yanlız şeker hastalığı varsa biraz geç iyi olabilir yara akıntı yapar ona dikkat etmek gerekli giydiği çamaşırlara yapışır yara ne karar hava ile temas etmeli yara benim yaptığım bunlar havalı yatak olabilir

bülent bey hangi siteden almam gerekıyor.ben teksaninovtif isimli bi firmayı bulabıldım ama sizin önereceğiniz bi yer varmı

Üst Alt