Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye neden sağa sola çeker?

İbrahimt5

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar tekerlekli sandalyem sola çekiyor aynı problemi yaşayan ve çözüm bulan varmı yardımcı olursanız sevinirim

Benimde yeni sandalyem aynı sorun, sola çekiyor akülü

Tahminimde elektromanyetik frenlerinde akşama olabilir. Sürüş kontrollerini bilgisyar ortamında programlanabilir. Eğer ki değiştirmek gerekirse elektormanyetik freni muhtemel biraz pahalıya yaptıracaklardır .

Lastiklerin hava basıncına da bakılmalı. Manuel sandalyelerde bariz fark eder.

hozgul
Manuel sandalye,dolgu teker arka ön,,,sola çekiyor çözüm bulamadım malesef ,sinir bozucu.

İbrahimt5
Tekerlerde sorun yoksa aklıma gelen tek şey üretim hatası olup denge noktasının solda olması yani ağırlık merkezi ortada değil ağırlık daha çok solda üretilmiş

Manuel sandalyelerde ön tekerleklerin miline bazen ip gibi şeyler dolanıyor buda düzgün dönmesini engelliyor. Tekerin biri zorlandığı zaman sandalye o tarafa çeker bende olmuştu.

Açılır kapanır bir sandalye ise makaslarda bir ayarsızlık olabilir tekerleklerin rulmanlar da sorun olabilir. Dağılmış yada sıkışmış olduğundan sürtünerek daha zor dönüyordur boş çevirip bakmak lazım.

vkrgz

Tekerlerde sıkıntı yok ama makasları kontrol etmedim orda bir dengesizlik olabilir tsekkurler

Üst Alt