Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye nereden alabilirim?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Ben 22 yasındayım trafık kazası sonucu of'lu oldum kendı paramla t-sandalye aldım arabmda yollar yuzunden dayanamadım kırıldı 16 ay oldu.
sımdı t-sandalye ıcın basvuru yaptım babamın uzerınde menkul-gayrı menkul mal oldugu ıcın verılmedı babamda maddi manevi benımle bır ılgısı yok..
ne yapmam lazım

önerılerınız için teşekkürler

sn.besalti,

bu konuda size en hızlı şekilde farklı ürün seçenekleri yada sizin aradığınız özelliklere göre ürünlerle yardımcı olabiliriz.Ayrıca firma merkezimiz Bursa da olmasına rağmen Gaziantep te bulunan firma yetkilimizi size yönlendirebiliriz böylece örnek ürün de görebilirsiniz

saygılarımızla

hitay sağlık hizmetleri
www.hitaymed.com

not: ürünler -manuel t.sandalyeler kısmındaki
1-aktif kullanıcı sandalyesi
2-genel kullanım aktıf kullanıcı sandalyelerı
3-manuel sandalyeler resım 2
bu ürünler bölgenizdeki yol şartlarına daha uygundur( çift şase özelliği ve bazı modellerdekı tıtanyum alaşım özelliği sebebiyle)
ayrıca bu saydığımız ürünler diğerlerine göre cok daha hafif oldugundan size büyük rahatlık sağlayacaktır

sizin ürününüz nasıl merdiven çıkıp iniyor?

sn.çiçek
merdiven çıkma ve inme aparatları olarak 2 farklı ürünümüz mevcut.
www.hitaymed.com buradan merdiven aparatlarımızla ilgili çalışma videolarını seyredebilirsiniz
merak ettiğiniz tüm sorular için
0-224-224 44 32 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz
saygılarımızla

Ucuza Kalite Yakında

Arkadaşlar inşallah yakında ucuza kaliteyi alma imkanı sağlayacağım, tekerlekli sandalye ve ortapedi ürünleri ile.... Saygılarımla

bedensel engelliler dayanışma derneği sandalye vermekte, ister yerli ister yabancı bilginiz olsun.

Akülü sandalye

akülü sağlam yedek parçe desteği olan klasik görünümlü bir akülü araç istıyorsanız burdan resmıne bakabılırnısz. bu firma üretici bir firma ayırca firma direk alıcıya ürün vermez

920 ME ELEKTRONIK TEKERLEKLI SANDALYE
image003.jpg

www.medikalortapedi.com'dan sipariş verebilirsiniz

Üst Alt