Merhaba arkadaşlar
[FONT=sans-serif]Mümkünse Tekerlekli Sandalyeler ile ilgili fikirlerinizi, düşüncelerinizi, tecrübelerinizi yazar mısınız rica etsem.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Karar vermem de sizlerin görüşleri büyük ölçü de yön verecek.
Marka, model, rahatlık konfor, kullanışlılık vs.
[/FONT][FONT=sans-serif]Çünkü [/FONT]tekerlekli[FONT=sans-serif] sandalyeler ile mazim yok uzun yıllar üç [/FONT]tekerlekli[FONT=sans-serif] elden pedallı bisiklet ile ulaşımımı sağladım[/FONT]
[FONT=sans-serif]bi kaç yıldır da 4 [/FONT]tekerlekli[FONT=sans-serif] katlanır Joystick ile kuman da edilen akülü araç kullanıyorum[/FONT]
tekerlekli[FONT=sans-serif] [/FONT]sandalye[FONT=sans-serif] ile ilgili hiç bir tecrübem bilgim yok tecrübelerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Boy: 1.45
Kilo: 65 Civarı
Bütçe: maksimum 3.000 tl. + S.G.K. ödemesi 950.00 tl.
Seçenekler:
[/FONT][h=1][SIZE=3]1. Van Os Excel G6 Modüler
2. Sunrise Breezy 300[/SIZE][/h][SIZE=3]3. Bischoff Pyro Light Optima
4. Blandino Gr120
[/SIZE][h=1][SIZE=3]5. Ottobock Intro M1 480F53[/SIZE][/h][h=1][SIZE=3]6. [/SIZE]Van Os Excel G6 High Active SE[/h][h=1][SIZE=3]7. Bischoff & Bischoff Revolution R1 & R2[/SIZE][/h][SIZE=3]8. Vermeiren V300
[/SIZE]gibi markalardan tecrübe ve tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Ayıracağınız değerli vakitleriniz paylaşacağınız tecrübe ve tavsiyeleriniz için
şimdiden teşekkür ederim.
[SIZE=3]
[/SIZE][FONT=sans-serif]
[/FONT]
[FONT=sans-serif]Mümkünse Tekerlekli Sandalyeler ile ilgili fikirlerinizi, düşüncelerinizi, tecrübelerinizi yazar mısınız rica etsem.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Karar vermem de sizlerin görüşleri büyük ölçü de yön verecek.
Marka, model, rahatlık konfor, kullanışlılık vs.
[/FONT][FONT=sans-serif]Çünkü [/FONT]tekerlekli[FONT=sans-serif] sandalyeler ile mazim yok uzun yıllar üç [/FONT]tekerlekli[FONT=sans-serif] elden pedallı bisiklet ile ulaşımımı sağladım[/FONT]
[FONT=sans-serif]bi kaç yıldır da 4 [/FONT]tekerlekli[FONT=sans-serif] katlanır Joystick ile kuman da edilen akülü araç kullanıyorum[/FONT]
tekerlekli[FONT=sans-serif] [/FONT]sandalye[FONT=sans-serif] ile ilgili hiç bir tecrübem bilgim yok tecrübelerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Boy: 1.45
Kilo: 65 Civarı
Bütçe: maksimum 3.000 tl. + S.G.K. ödemesi 950.00 tl.
Seçenekler:
[/FONT][h=1][SIZE=3]1. Van Os Excel G6 Modüler
2. Sunrise Breezy 300[/SIZE][/h][SIZE=3]3. Bischoff Pyro Light Optima
4. Blandino Gr120
[/SIZE][h=1][SIZE=3]5. Ottobock Intro M1 480F53[/SIZE][/h][h=1][SIZE=3]6. [/SIZE]Van Os Excel G6 High Active SE[/h][h=1][SIZE=3]7. Bischoff & Bischoff Revolution R1 & R2[/SIZE][/h][SIZE=3]8. Vermeiren V300
[/SIZE]gibi markalardan tecrübe ve tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Ayıracağınız değerli vakitleriniz paylaşacağınız tecrübe ve tavsiyeleriniz için
şimdiden teşekkür ederim.
[SIZE=3]
[/SIZE][FONT=sans-serif]
[/FONT]