Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye tekeri için şarjlı pompa var mı?

Zaur

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
0
Selam, arkadaşlar engellilerin küçükde olsa sorunlarından biride T.Sandalyenin tekerlerine hava vurmakdır, birçok engelli bunu kendisi yapamıyor ve bir başkasıda bunu sahmetsiz yapamıyor, bu işi kadın gücüyle yapa bilen elektrikli şarjlı pompalar varmı?!

araban varsa bunu tavsiye ederim, ben kullanıyorum buyuk kolaylık 15-20 TL civarı
f05544.jpg

Bunun adı nedir ve kullanımın gösteren videosu varmı birde evde uyğun adaptör ile kullanamazmıyız?

Rica etsem bu resimlerin büyük boyutlusun paylaşa bilirmisiniz vede anlatımları detaylı yaza bilirmisiniz?!

Tamamda bu nedir ki böyle, rica etsem detaylı yaza bilirmisiniz?!

Peki bu adaptörü evin elektiriğine ayarlayamazmıyız?

Soru belki ilginc görüle bilir amma bilgilenmek üçün sormak istiyorum, bu kompressörün fişine ev telefonlarının adaptörün bağlamak olmazmı?

Bilgileriniz üçün teşekkür ediyorum, peki bu kompressörün çeşitleri varmı birde bunun kullanımın gösteren bir video varmı?

geçenlerde kombim arıza yapmıştı servisten elemanları çagırdım kombinin havasının bittigini söylediler hava basmaları gerekiyormuş şarjlı matkaplar varya genellikle marangozlar vidalamada kullanırlar o matkabın aynısı yalnız ucunda küçük bir hava komprosörü var onun la iki dakikada havayı bastılar arkadaşa sordum nasıl bu makine işe yararmı tekerlekli sandalyeyede hava basarmı dedim abi bırak tekerlekli sandalyeyi arabaya bile hava basıyoruz bununla dedi markası bosch idi

Bence tekerlekli sandalyen için dolgulu lastik almaya çalış.Onların patlama ihtimali gibi bişey olamaz. Patlama, hava vurma derdinden kurtulamassın:)

Üst Alt