Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye temini için proje hazırlıyorum..?

Konular
66
Reaksiyonlar
35
Arkadaslar

ihtiyacı olan arkadaslar içi tekerlekli sandelye temin edecek bir proje hazırlıyorum ama bu projeyi paylasacak kimseyi bulamadım bu sitede belediyede calısan bu konuyla ilgii yardımcı olabilecek birilerini bulabilirim diye düşündüm varmı yardımcı olabilecek kimse ?

Özel msj ile bana ulasabilirseniz sevinirim

projenizi anlatsanız da aydınlansak?

Engelliler ile ilgili bir çok proje yapıldı bu projelerin istisnalar hariç maddi çıkar sağlamak içindi yakından takip ettiğim için biliyorum Engelliler ile ilgili maddi yardım gerektiren konular için birkaç önerim var sizlerle paylasmak isterim

Atık Projesi

Evlerimizden çıkabilecek geri dönüşüm olabilecek atıklar gerekli düzenlemeler ve reklamlar ile bir yerde toplanabilir örneğin bir Sandalye 500 ytl ise bir medikal firmayla anlaşılır 350 ye cekilir toplu alım indirimiyle yapılabilir bu daha sonra geri dönüşüm toplama merkezlerinden biri ile anlaşırız arayada belediye girer örneğin 5000 kutu kola bosuna belediye tekerlekli sandalye temin eder
Belediye – Atık toplama Merkezi Medikal firması İle bu sorun çözülür

İnternet üzerinden yapılabilecek Projeler gibi birkaç projem daha var sadece bu işi önemseyek birilerini arıyorum hepsi bu

Arkadaslar VArmı fikri olan ? yada yardım edebilecek

Üst Alt