Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye üretimi/tanıtım

!Yunus!

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamunaleykum,

Arkadaslar 26 yasindayim, tekerlekli sandalye kullaniyorum, Hollandada yasiyorum ve yaklasik 10 yildir tekerlekli sandalye basketbolcusuyum araniza katilmaktan memnuniyet duyuyorum.

Asagi yukari bir bucuk yildir aktif(gunluk kullanim, spor sandalye) tekerlekli sandalye uretimini Turkiyede gerceklestirme gayreti icerisindeyim, insallah bana bu konuda yardimci olursunuz ve bu sayede belkide ilerde yurtdisindan buyuk paralara getirtmek zorunda kalmayacak engelli vatandaslarimiz sandalyelerini.

Dusuncelerinizi, fikirlerinizi, onerilerinizi LUTFEN esirgemeyin ve bu baslikta paylasin!:)

Turkiyede uretimini gerceklestirmek istedigim sandalyeler sahisa ozel (olculer) ve su an Hollanda piyasasinda dusuk fiyati ve iyi kalitesi ile tutunmaya basladi. Bu sandalyeleri ureten firmanin sahibi eski Hollanda milli takim oyuncusu ve bu isi gerceklestirmek icin ortak calismaya karar verdik.

En yakin zamanda urettigimiz sandalyeler hakkinda daha fazla bilgi ve resimler paylasacagim.

Saygilar,

dostum, önce belirli kalitede ve fiyatı optimize olan markaların satış ve servis hizmetleriyle işe başlasan daha başarılı olabilirsin gibime geliyor.

r9bb0.jpg

Merhaba yunus kardeş türkiyede hangi şehirde üretim yapmayı planlıyorsunuz birde örnek vereyim şu an piyasada 5000 tl olan bir sandalye sizde kaç tl olacak mesala .bence iyi bir karar yardımcı olabileceğim konu olursa seve seve yaparım.

eğer akülü sandalye üretimi yapacaksaniz yerden 15 20 cm kaldirimlara cikacak şekilde yapin çünkü yeni yapilan engelli rampalari ne yazikki akülü sandalye ile uyumsuz yapiliyor

Merhaba Yasar kerdes. Kendim Samsunlu oldugum icin ve Samsun tekerlekli basketbol takimindan tanidiklarim oldugu icin bu isi eger olursa insallah orda baslatmak istiyorum ama en buyuk hedefim bunu Turkiye geneline yaymak Allah nasip ederse. Fiyat konusuna gelecek olursak, su an Almanyadan, Ingiltereden, Amerikadan ithal edilen manuel tekerlekli sandalyeler 3000eurodan baslayip 5000 euroya kadar cikabiliyor. Biz ise 2400eurodan satisa sunuyoruz su an Hollanda piyasasina, ama daha onemlisi verdigimiz musteri memnuniyeti garantisi. Malum bir cok engelli insanlar buna Turkiyedekiler dahil yurtdisindan getirttikleri sandalyeler istedikleri gibi olmadigi zaman elleri kollari baglaniyor ve geri iadesi neredeyse imkansiz oluyor. Biz ise gerektiginde bir sandalyeyi 3/4 defa sifirdan uretiyoruz taki musteri 100% memnun olana kadar, arti bir cok buyuk sirket sinirli garanti veriyor urunune ama biz en az 5 yil frame/sase garantisi veriyoruz. Ilgin icin tesekkur ediyorum, insallah gerektigi yerde yardimina basvururum elbet :)

Akulu sandalye uretimi yapmiyoruz Fikret. Malesef Turkiyede bir cok engelli vatandasin kol fonksiyonlari yerinde oldugu halde akulu sandalye tercihinde bulunuyorlar ve bu gunluk hayatlarina ekstra engel katmis oluyor. Manuel sandalye ile cok daha rahat gezme imkani oldugunu bir cok vatandasimiz henuz kavramis degil. Ama bu mentalitenin en kisa surede degisecegine inaniyorum.

Yunus kardeş çok merak ediyorum 2400 euro luk nesi var ki bu kadar pahalı ha dersenki yurt dışında ve tr de ki piyasa değeri bu diyorsan ona diyecek bir şeyim yok ama varya şu işi bir yapan bulayım inan çok cazip bir fiyata sunacağım millet hiç aç kalmamış gibi astarası bir boru ve kaynak sözüm sana değil yunus kardeş ama çok pahalı yav 100 kışıden 5 kişi alır basketbol için se hepsi alır çünkü bağış ve hibe yolu ile olduğu için .

yunus bey karbon fiber boru ile ilgileniyormusunuz

ARKADAŞLAR KARBON FİBER BORU ÜRETİMİ YAPAN BİR FİRMAYIZ. Gök Karbon
TÜRKİYEDE ÜRETİM YAPAN BİRKAÇ FİRMA VAR. BİZ BASKETBOLCÜ VE AKTİF SANDALYE İÇİN
EĞRİ BORU ÜRETİMİNE BAŞLADIK. SANDALYEYİ KOMPLE TOPLAMAK GİBİ BİR ALT YAPIMIZ VE
TECRÜBEMİZ YOK ŞU AN. ŞARTLAR EL VERİRSE İLERDE DÜŞÜNECEĞİMİZ KONU BU. BORU KISMINI ÜRETİCİ ARKADAŞLARA PAZARLAMAK NİYETİMİZ. U - T - L VE ELİPS TİPİ BORU ÜRETEBİLİRİZ. SERİ OLMAK ŞARTI İLE
İLGİLENEN ARKADAŞLAR ŞU AN İÇİN BİR KAÇ ADET DEĞİL DAHA SERİ ÜRETİMLER İÇİN BİZİMLE TEMASA GEÇEBİLİRLER
HERKESE SEVGİLER SAĞLIKLA KALIN

BİZE BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
www.gokkarbon.com
asyaplastikmetal@hotmail.com.tr

Üst Alt