Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalyede memur olmak ile ilgili deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

bymoruk

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben %90 engelliyim.ekpss puanım fena degil yanlız korkuyorum.işe gidip gelebilirmiyim engel durumundan sorun cıkartırlarmı.kamu ortamını bilmediğim için.kafamda deli sorular var.. Tekerlekli sandalye kullanan memur arkadaslar varmı aramızda kafamdaki soruları istişare etsem..

bymoruk

Merak etmeyin Allah'ın izniyle sıkıntı yaşamazsınız. Ben de tekerlekli sandalyedeyim. Masa başındayım. Evrak kayıt falan. Fotokopi de çekiyorum, santrale bakıyorum. Bazen kendi isteğimle çay dolduruyorum misafirlerimize. Çok şükür elimden geleni yapıyorum fazlasıyla. Fiziki açıdan iyi bir okulda değilim ama tamamen benim yanlış seçimimden kaynaklandı ama çok şükür idareci arkadaşlar çok iyi. Geçinip gidiyoruz. Endişe etmeyin yani rahat olursunuz.

bende sandalyedeyim merak etme iyi çalışırsan el üstünde tutulursun. sana tavsiyem gayretli ol elinden gelenin en iyisini yap ve biran önce işi tüm ayrıntılarıyla öğren. kurumlarda adam çok, ama iş bilen çok az o yüzden dezavantajını avantaja çevirebilirsin.

Üst Alt