Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalyede olup çalışan engelli arkadaşların büyük tuvalet sorunu?

byecool

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar

Bu sorunu nasıl hallettiğinizi merak ediyorum.Akşam eve geldiğinizde mi bu sorunu hallediyorsunuz.Ben bir gece öncesinden hap alarak büyük tuvalete çıkıyorum.Hap alarak çıkan arkadaşlar nasıl hallediyor bu işi?Benim aklıma gelen çözüm gündüz işyerinde hapı alıp akşamda tuvalete çıkmak.

Allah yardımcın olsun!

Ülke şartları kakikatten zor.

Fakir bir ülkeyiz ya çevre peyzaj düzenlemesine para var.Yol yapmaya para var.

Ama engellilerin hayatını ikame edecek araç, gereç, ortez, protez e gelince yok!

Ne diyeyim! Elimde olsa inan bunlara aynı cezayı verirdim ki anlasınlar hanya yı konyayı:)

Siyasetçi çocuğu olsaydım babamı babalıktan aforoz ederdim.:)

Merhamet etmeyenlere Allah ta merhamet etmez üzülme..

Tavşan uykusundan uyanacaklar er yada geç ama vakit çok geç olacak!

Yüreğini ferah tut Allaha emanet ol.Bütün güzellikler seninle olsun inşallah...

Bu konuda tuvalet zamanlarını ayarlamaya çalışmaktan başka bir yol olmasa gerek...

Evet haklısın hissetmeyince zaman ayarı gerekiyor...

bu meletin ayarlaması oluyormu ki:)
tutki ayarladın ama bazen evdeki hesap çarşıya uymayabilir yada yediklerin rahatsız eder yani hiç belli olmaz onun için bence çalıştığınız kurumla görüşüp sizin tuvalet ihtiyacınızı karşılamak için gerekli düzenlemeleri yapsın yapmıyorsa da ilgili yerlere şikayetini bildir çünkü çok önemli bir konu bu tuvalet konusu.

Bu arada bir ayrıntının altını da çizmek lazım: Özellikle bugünlerde binlerce arkadaşımız kamuda işe başlayacak... Bu arkadaşlarımızın ilk işi çalışacakları mekanların tekerlekli sandalye ve diğer sakat grupları için erişilebilir olmasını sağlamak olmalıdır...

Ben tekerleklı sandalyede çalışıyorum. Genelde hafta sonunda ihtıyacımı gıderırım. Aama ben hıssedıyorum iştede olsam evdede olsam sorun olmuyor.tek sorun işte çıkarsam tuvalete. Tekrar gıyınmek bıraz zaman alıyor o kadar. Allahtan işyerinde engelli wc var. Ya olmasaydı

hissetmeynler için en uygunu hergün aynı saatlerde tuvaletini yapmaya çalışmak yani tuvalet alışkanlığı kazanmak sanırım, nihat haklısın kıyafeti çıkarması bi dert giyinmesi ayrı bi dert :)

Üst Alt