Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalyeden araç koltuğuna transfer olurken zorlanıyorum.

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
Sandalyemden otomobile geçerken bazen çok zorlanıyorum, bunun için yardımcı bir ürün yada fikir ?

dostum, grand scenic'e ben bile geçemiyorum ve sen rahat geçebildiğini söylemiştin. iskemle oturak yüksekliği seviyesi ile otomobil koltuk üstü yükseklik seviyesi birbirine yakın olmalıdır. bu önemli, gerisi zamanla gelişir.

kayma tahtası al yada yaptır.. ben 2001 senesinde ilk araba aldığımda bi arkadaşım yapmıştı.. onunla transfer oluyordum

ismayil sandalyeden 6-8 cm yüksek bir yere geçmek ve yüksek yerden gene sandalyeye geçmem alçağa geçmemden daha kolay oluyor bunu denedim ve Grand Scenic'e rahat transfer olabildim ve alacağım aracın Grand Scenic olma şansı artık çok düşük, Hyundai i30 cw araç bakmıştım en son sen konumu takip ediyorsun işte bu araca geçerken arada ki uzaklık baya artmış durumda kesinlikle bir yardımcı ürün şart.

nova, yazdığın kayma tahtasının bir resmini ekleyebilir misin fikir edinmeme yardımcı olabilir.

kayma tahtasını boş ver, bir süre sonra cambazlaşırsın. dert etme. ama şunu önerebilirim; ben bütün aldığım arabalarda sol viraj tutamağı diye geçen yeri zincirden yapıyorum, dayanıklı olsun diye. daha doğrusu viraj tutamağını söktürüp oraya dışına hortum geçirilmiş zincir taktırıyorum.. daha güvenli oluyor.

Üst Alt