Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalyeden otomobile geçmek için kaldıraç önerisi

Beksinski

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Öncelikle site içinde benzer bir başlık varsa ve benim gözümden kaçtıysa özür dilerim. Aşağıdaki videoda görebileceğiniz şekilde, otomobile inip binerken bana yardımcı olabilecek bir ürün arıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum

İlginize şimdiden teşekkürler

videodaki düzenek burada var mı bilmiyorum ama bir hasta taşıma lifti ve küçük bir mekanik vinç edinerek aynı düzeneği kurabilirsiniz...

hasta taşıma liftleri bu sitenin alışveriş bölümünde var...

kolay gelsin...

Öneriniz benim de aklıma geldi ancak ben daha hazır bir çözüm arayışı içerisindeyim. Yine de ilginize teşekkür ederim.

Benzer çözümlere ulaşabilmiş arkadaşlar olmasını umuyordum. Bu tarz bir ürün hayat kalitemi oldukça yükseltecek. Eğer yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Beksinski

merhaba, bazen yoğurtlu iskender istediğimizde iskender "yoğurtlu" olarak gelmeyebilir :)

yoğurtlu iskender gelmedi diye caymak ve aç kalmak bence mantıksız...

iskenderi ayrı, yoğurdu ayrı alır ve üzerine dökerek "yoğurtlu iskender" isteğimize kavuşmuş oluruz :)

üstelik ilk iletinizdeki kaldıraç düzeneği bana standart üretim ürünü olarak görünmüyor, o videodaki düzenek te engellinin çevresine sarılmış bir hasta taşıma lifti ve otomobil üzerine monte edilmiş bir manivelalı vinç yöntemiyle çözümlenmiş...

yani, sizin sandığınız gibi standart üretilmiş bir engelli çözümü olduğunu düşünmüyorum...

Tekrar merhabalar,

Kişisel araştırmalarım sonucu aşağıda videolarını görebileceğiniz ürüne rast geldim. Ne yazık ki, Türkiye distribütörleri var mı; bilemiyorum. Eğer içimizde bu veya benzeri bir ürünü kullanmış arkadaşlar varsa; yorum ve önerilerini paylaşırlarsa ben dahil bir çok kişiye yardımcı olacaklardır. Ayrıca, firmanın Türkiye temsilciliği bulunuyor mu; bulunmuyorsa, Engelliler.biz / TEKSAN bizlere yardımcı olabilir mi gibi soruların cevaplarına ulaşabilirsem çok mutlu olurum.

İlginize teşekkür ederim. : )

Üst Alt