Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli Sandalyeler Hakkında Bilgi. Daha ucuzu mu daha kalitelisi mi?

banuarslan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkese merhaba;
Ben durumu tekerlekli sandalye almaya müsait olmayan bikaç kişiye tekerlekli sandalye bağışında bulunacağım. Fakat tekerlekli sandalyeler hakkında bir bilgim olmadığı için bu siteye üye olup sizlerden bilgi almak istedim:)

Araştırmalarıma göre web sitelerinde 150 tl ye de sandalye var 350 ye de. Daha fazla miktarlara, daha fazla kişiye yardım ulaştırabilmek adına bakmadım. Lakin 150 likle 350 likler arasında çok bi fark göremedim.

ben daha uygun ürün daha çok kişi mantığıyla gidiyorum lakin siz daha az kişiye gitsin ama daha iyisi olsun mu dersiniz

Sandalyelerin kaliteleri konusunda bilgi bekliyorum kısaca:) ilgilenenlere teşekkürler şimdiden

Merhaba Oturanboğa,
Gerçekten tam merak ettiklerimi öğreneceğim bi tartışma olmuş yazdığınız linkte. Şüphelenip sormuşum iyiki. Yardım edelim derken gösteriş yapıyor durumuna düşmeyelim😄 tekrar teşekkürler

Banada sandalye lazım. Şu an ki sandalyem kırıldı kırılacak, kaynakla tutturduk.

Üst Alt