Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli Sandalyelere Ekstra Güç Sağlayan Elektrikli Sürüş Ünitesi Smart-Drive MX2

Konular
46
Reaksiyonlar
58
Merhaba arkadaşlar
internette gezinirken aşağıdaki video'da izleyeceğiniz ürünü izledim ve eğer akülü sandalye kullanma zorunluluğunuz yoksa bu cihaz harika bir teknoloji diyebilirim.
aranızda bu cihaz hakkında bilgisi olan veya daha önce araştıran varmı?

OptimusPrime

Yıllardır bilirim. Dünyanın 8. harikası! Enfes bir ürün. Her manuel tekerlekli sandalye kullanıcısının rüyası... :) 6000$ gibi yüksek bir fiyata sahip. Eder mi? Bence her kuruşuna değer...

rampalardaki işlevi nasıl acaba kullanan bilgisi olan var mı :D malum ülkemizde rampalar gösteriş için yapıldığı için fazlaca dik malesef tcddnin bir rampası var maşallah onu çıkana dağcı lisansı verilir ...

[SIZE=3][FONT=arial]@OturanBoğa
üretici firma ile iletişime geçtim bakalım... durumu buradan yazarım.
[/FONT][/SIZE]

Ankara da Rehap Center da var 5000 Euro..

Dün fiyat sordum 6500 euro dediler euronun 0.5 tl olmasını bekliyorum :d

Neden aşırı pahalı
Makine mühendisleri yapamaz mı ucuz yoldan

Ben makine mühendisiyim komut sistemi dışında ben bile gerekli malzemeler olsa yaparımda sadece makinelik iş değil elektrik elektronik mühte lazım, mesela bizim aselsan bunu 2 saatte üretir :d

40 bin küsür lira yahu çok pahalı ama tüm sorunlarıda çözen birşey

Akülü arabalar nasıl ucuz yoldan üretiliyor
Şarjlı motor gerekli

Dostum şu üründe gördüğün para tutan tek şey teknolojisi yoksa motoru tekeri falan haba ciiva ha teknolojisi okadar tutarmı hayır tutmaz benim anlamadığım bizim ülkede yığınla t.sandalye kullanıcısı var kimse merak dahi etmiyor hantal hantal akülü araçların peşine düşüyor yani bunun üretimi bir ülke için zor değil e biz sallamayınca kimsede bizi sallamıyor:d

Vallahi doğru söylüyorsun
Bıktım akülü kullamaktan osandım uğraşmaya.

İşte medikal sektörün yılanlığı:d oysa şu ve benzeri ürünler kişiye neredeyse tam bağımsızlık veriyor okadar yıkanmışkı beyinler ya abi bu nedir diye soranda yok yani anlicağın hantal akülülerle kazıklanmaya devam :D

Ha bu arada geçenlerde biri e Abi bu ürün amerikalıyada pahalı ülkeye laf atma demişti zihniyete bak:D şimdi bu zihniyetlerede şunu söyleyeyim

Abd de ekstra ücretleri bile sayma asgari ücret yaklaşık 1500 dolar hadi işi zorlaştıralım bu adamın hiç kimsesi ve birikimi yardım alacak kimseside olmasın hatta ve hatta arkadaşı dostu olmasın bu adam bu ürünü 6 ayda alır .

Türkiyeye gelelim hahah gelmek istemiyorum ama:D Türkiyede asgari ücretliden örnek vermeyelim diyelimki 4.000 tl maaşı var adamın ve buda zorlicak kendini ürünü alabileceği ay yaklaşık 20 ay:D

Her neyse sonuçta bizden bi halt olmaz:d

Üst Alt