Her tekerlekli sandalye kullanıcısını belli sürelerle karşılaştığı bir sorundur. Öncelerde bu durumu ön tekerlekleri söküp temizleyip yağlayıp tekrar takarak hallediyorum. Ama artık bunu yapmak zor gelmeye başladı. Neredeyse 6 ay oldu ve saç miktarı oldukça artı. Eğer aktif bir sandalye kullanıcısı iseniz sürtünmeyi artırdığı için bu durum aracın sürüşünü az olsa etkilediğini söylemek isterim.
Saç miktarı aşağıda göründüğü gibi oldukça artmış durumda. Geçenlerde eşim yakaladı ve sordu;
- Bu saçlar kimin yoksa beni aldatıyor musun ?
Yuvam tehlikede önerisi olan arkadaşların tavsiyelerini almak isterim. Acaba bunu en aza indirgemek veya yavaşlatmak için bir önerisi olan var mı?
Bu ürünlerle aralık aparatlar ile önlendiği söyleniyor ama ona göre maşayı değiştirmek lazım sanırım.
Benzer sıkıntılar yaşayan kullanıcılara rastladım onlar bir takım basit önerilerden söz etmiş ama işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.
Saç miktarı aşağıda göründüğü gibi oldukça artmış durumda. Geçenlerde eşim yakaladı ve sordu;
- Bu saçlar kimin yoksa beni aldatıyor musun ?
Yuvam tehlikede önerisi olan arkadaşların tavsiyelerini almak isterim. Acaba bunu en aza indirgemek veya yavaşlatmak için bir önerisi olan var mı?
Bu ürünlerle aralık aparatlar ile önlendiği söyleniyor ama ona göre maşayı değiştirmek lazım sanırım.
Benzer sıkıntılar yaşayan kullanıcılara rastladım onlar bir takım basit önerilerden söz etmiş ama işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.