Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalyelerin tekerlekleri neden gri?

cemal23

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
0
Çoğu akülü veya manuel sandalye gri tekerlekli bunun nedenini merak ediyorum?

Maliyet az olsun diye siyah renk daha pahalıya mal oluyor ondan olabilir

Siyah renk tekerler zeminde iz bırakıyor , bu tür araçlar çoğunlukla iç mekanlarda kullanılacağı göz önüne alındığından tekerlekler siyah değil gri tercih ediliyor diye düşünüyorum :)

Bence de fiyattan dolayı sonuçta en önemli şey ürünün fiyatı zaten para sıkıntısı olmayan hazır almaz kişiye özel yaptırır isterse kırmızı teker taktırır 😁
O değilde asıl sorun tekerlekli sandalyelerin fiyatı konforlu bir manuel tekerlekli sandalye bakayım dedim 12.500 fiyat çektiler bu bizim bildiğimiz 1500-2000 TL fiyatı olanlar sandalye filen değil iyiyi bilmediğimiz için bunları iyi sanıyoruz ☹️

Bir ara siyah teker kullandım. O da satıcıda siyah olduğundan, özellikle istemedim. Evde kalıcı izler bıraktı. Mutfak peteğinde koridorun manevra yaptığım yerlerinde nerede duvara sürttüyse siyah lekeler kaldı. Parkelerimiz sağlammış neyseki iz kalmadı. Tekrar gri tekere geçtim. Siyahı önermem.

Üst Alt