Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalyem ile İETT otobüsünün rampasından inerken düştüm. Dava açıyorum!

metin7432

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
15 Aralık 2010 Çarşamba 13:30 da İett Otobüsünden rampa ile aşağıya inerken Otobüsten düştüm.
Düştüm diyorum. fakat hiç şekilde olayı hatırlamıyorum. Şöförler zahmet edip Otobüsü alçaltmıyorlar. Rampayı yolcular açıyor ve rampa yüksek kalıyor. Bir şey dendiği zaman köpürüyorlar. Engelli ile kavga ediyorlar.
Bu rampa yüzünden neredeyse ölümden döndüm. İETT kurumuna dava açıyorum. İlk aşama olan polise şikayette bulundum.
Sonunda ölümde olsa bunun hesabını soracağım İETT' den

Çok geçmiş olsun :( Rampa engelliler için yapılmış sizi görüp rampayı açmama lüksleri nasıl oluyor :confused: Ne hakla köpürüyorlarmış:confused: Derhal şikayet edip dava açın , hem kendiniz hem hepimiz için ...

size katılıyorum metin bey evet rampa gerçekten çok yüksek tek başınıza ne binebilir nede inebilirsiniz.çok geçmiş olsun diyorum dava etmekte son derece haklısınız

Bindiğim otobüslerin çoğunda şöförler sağolsun Otobüsü hafif yana yatırıp iniş-binişleri kolaylaştırdılar ama bir iki şöför bunu yapmadı ve gerçekten dik bi rampaya akülü sandalyem ile çıktım fakat patinaj yaptı. Tehlikeli bi durum..

Geçmiş olsun...düşme değilde zaman zaman önümde durmayıp giden İETT otobüsleri var.Plakaları alıp şikayet ettiğim çok oldu ama türkiye işte kimi kime şikayet ediyorsun durumu oldu...Davanda başarılar...

Evet kimi kime şikayet ediceksiniz?
Davayı kazansanız bile binbirtürlü kılıfa uydururlar.:(
Mağdur edenden engelli hakkını alabilseydi tazminatıyla, heralde bu ülkeden göçerdi.:confused:
Mağdurum, mağdurumda, mağdurum....

Üst Alt