Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalyemi satıyorum: Wollex wq m735 modeli

Zellandali

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Tekerlekli sandalyemi satıyorum Wollex wq m735 modeli 1700 tl ye bırakıyorum....

Zellandali eğer sizde bir engelliyseniz başka bir engellinin halinden anlamayip sandalye yi ücretle satarsaniz kaldı ki sağlam insan biz engellileri nasıl anlasin acaba?

kardelen.

bu olayı anlamıyorum ben. Engelli adam aracını yada herhangi bir donanımı satarken ücretsiz mi versin. Böyle bir imkanı varsa zaten satıyorum demez. Satıyorsa demek ki paraya ihtiyacı var örneğin yeni sandalye alabilmek için paraya ihtiyacı olamaz mı?

Son düzenleme:
Maalesef kendimi buraya anlatarak dökmeyeceğim araç bana çok fazla büyük geliyor çok ufak tefeğim yeni bir model alabilmem için satabilmem lazım zaten akülüyü alabilmek için daha çok biriktirmem lazım benim zaten böyle bir imaknım olsa ücretsiz verirdim.Zorlukla aldığım bir şeyi ücretsiz verip ben neye bineyim mantıklımı sizce? Yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen..
vkrgz anlayışınız için teşekkür ederim 🙏🏼

Zellandali başta yorumunuzu yazarken bir engelli olarak kendinizi iyi ifade etseydiniz bu yazıyla karsilasmazdiniz yeni bir sandalye ye ihtiyacım olduğu için ücretle satıyorum diyebilirdiniz neyse. vkrgz size gelince evet biz engellileri ancak bir engelli kişi anlar ondan ücretli satılmasına karşıyım.

Bu toplumda yaşarken bacağım kısaysa bacağımımı göstermeliyim illa gerçekten insanlar sürekli kendini engelliyim sakatım diyerek ifade mi edince anlayacaksınız siz sorsanız engeliniz varmı diye sorabilseniz daha kibar olurdu garipsiniz gerçekten....

Ayrıca tekerlekli sandalyemi satıyorum yazmışım tekerlekli sandalye satıyorym dememişim bilemedim sizin anlayamayacağınızı...
Ayrıca ihtiyacı olmayan biri neden satmalı gerçekten okuyunca tekrar tekrar gülüyorum size...

Engelliler engellilere ücretsiz vermeliyse diyelim sağlıklı bireyler medikallerde sağlıklı bireylere mi satış yapmalı gerçekten çelişkilisiniz😂Sizin karşı olup olmadığınızı böyle bir konudada düşüncenizi alan olmadıda satın almayacağınız halde midenizde kalmaması adına yorum yapmanız..... yani yaniii bi gözden geçiriniz...😂

Zellandali

O halde sizin tekerlekli sandalyeye ihtiyacınız yok.bacak kısalığı olmayla.
Allah'ını severseniz doğru söyleyiniz,o sandalyeyi kim bağışladı sana.
Siz de aynısı gibi hayır bağış yapmak zorundasınız Allah için.

Gerçekten ihtiyacı olana ama.

Kardeşim örnek verdim orda .Sma 3 tip hastasıyım yalan söyleyecek değilim.Satışı yaparken bizzat benimle iletişime geçince anlaşılır zaten ama o anlayış yok sanırım...☺

Ayrıca adıma garanti belgesi var...Böyle yorumlar yapılcaksa yapmayın..

Bence de ücretsiz vermelisiniz. Engelliye satış olmamalı, sadece engelli kişiler engelli olmayanlara birşey satabilmeli. Mesela 5 yılı dolmamış otomobilini engelsiz birine satabilirsin ama müşterin engelliyse ücret söz konusu olmamalı. Engelliler arası trampa ekonomisine geçmeliyiz. Baştan beri engelliler.biz gibi bir forumda neden Alım-Satım başlığı var bugüne kadar anlamış değilim. Benim eyyorlamam bu kadar...

Yeni bir tekerlekli sandalye nasıl alabilirim? Açıklarmısınız

Elinde tek bir tane sandalye bulunup nasıl yenisini alabilirim satmam gerekli engelli biri niye birine satış yapmamalı akülü sandalye aküleri neden aküyle satılıyor ?

Yada aktif sandalyeler bu kadar hafifliği ihtiyaçken 10 bin tl den neden baslıyor ?

Bana bunları yazan insanlar umarım ihtiyacınız olur da satıs yapamazsınız insallah sadece tekerlekli sandalye değil umarım hayatınızda bir problemle karsılasırsınızda çaresizliği yaşarsınız inşallah buny yürekten diliyorum.

@Zellandali
Yedek olsun bu satmayın

Bende bu var kullanırm

Buda yedek

İsterseniz yedeği size hayrına gönderebilirim.
Ama yedekte önemli.

zennaldalı akülü aracını kendi almış kullanamadığı yeni almak istediği aracını parasını denkleştirmek için satmak istemesi normal parası olsa zaten bağış yapar eğer bir bağışçı bağışlamışsa satıyorsa eleştirilerinizde haklı olabilirsiniz bir arkadaşta yazmış engelli araçlarını kullanan kişi 5 yıl sonra engelliye bağış yapsın engelli yaklaşık 60 bin lira para saymış 5 sene sonra ücretsiz bağış yapacak bu devirde kimse kimseye ücretsiz bir şey vermiyor

Ben hayalimdeki sandalye içiin çaba gösteriyorum yani hayatım boyunca içime sinmeyen bir şeye bindim düzelmeyeceğime hörr yaşımındavermiş olduğu olgunlukla tarz durmak istiyorum kusura bakmayın tekerlekli sandalye güzel ama hayalimdeki çok ayrı😕

Her şey bu kadar pahalıyken engellilere özel bir sandalye çok iyi indirimle satılsa bizde alabilsek verilebilir ama maalesef kişiye özel modeller fiyatı tuzlu yani ben tek basıma mücadele veriyorum tabi anlamayanlar olduğu için buraya kendimi dökmeyeceğim umarım bu kadar rahat yazan inşallah çıkarır allah çünkü ben kimseyle bu kadar rahat sorununu bilmeden yazmam ama yazabilen inşallah allah çıkarır ben yazıklar olsun diyorum Allah büyük...

Hayalinizdekini nereden buluyum,al işte bunla idare et.
Herkes Mercedes'i alabiliyor mu

Harbi bu sandalyeler çok pahalı ya şöyle bakınca bişey yok gibi hele akülüler

Hayallerimiz ve umudunuz hiç bir zaman sönmesin biz burada birbirimize elimizden geleni yapalım tüm bireyler olarak .

Zellandali

Merhaba Kardeşim öncelikle geçmiş olsun.. senin mücadeleni taktir ediyorum ama öyle herkese cevap vermen gerekmiyor sen sana yardımcı olacak yorumları gör diğerleri önemli değil herkese yetişemezsin çok basit bir şey ve insanlar bunu anlamıyor sen yinede onları hor görme belki anlama kabiliyetleri zayıftır, belki onlarda bu konuda hasta olabilir sana yazıklar olsun inşallah, Allah çıkarsın gibi beddualar yakışmıyor.. dilerim inşallah hayalinde ki sandalye'ne kavuşursun Allah hiç bir çabayı karşılıksız bırakmaz hayırlı günler..

Son düzenleme:
Zellandali Kardeşim çok geçmiş olsun. Allah şifalar ihsan eylesin. Sahibinden com gibi yerlere koy. Oralarda daha çok alıcı bulursun; ayrıca kimseye hesap vermek zorunda değilsin! Onun için çok kafaya takma. İnşAllah en kısa sürede hayalindeki sandalyeye ulaşırsın. Selamlar.

İlginiz için teşekkür ederim iyi düşünen herkesin yoluna taş bile çıkmasın 🙏🏼

Üst Alt