Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalyemin akülerinin sigortası her zaman atıyor!?

Gurkantac99

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar Benim tekerlekli sandalyemin akülerin sigortası her zaman atıyor bunun sebepi ne olabilir

SM-J100H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaç yıl oldu aküleri değiştireni

1 yıl olmadı mart ayında aldım aküleri 2 tane jel akü

Kaç amper aküler
Marka nedir aracın

Gurkantac99

Şunlar olabilir sanki
1- Şase yapıyor
2- Aşırı akım çekiyor
3- Akülerin toplam amper gücü ile sigorta amperi uyumsuz
4- Elektrik tesisatı arızası

sigortan cöp olmuş sigortayı sokturt oto elektiirkciye birtane kamyon sigortası takdırt birtanede cebine yedek sigorta at tamamdır dahada atmaz.

Akü 40 amper araçin adı viego HC250 Akülü Tekerlekli sandalye

[FONT=sans-serif]Hozgul bey çok teşekkür ederim verdiniz bilgiler için

[/FONT]
[FONT=sans-serif]Gebzeli Oto elektrikcıler anlamyor[/FONT]

Teşekkür ederim birde Şarj hemen bitiyor Bitiyor derken göstergesi git gide kırmızı oluyor fakat bir süre durunca yada kapatıp açınca biraz artar gibi olup tekrar hareket edince yeniden gösterge kırmızı oluyor bu sigorta dan mi kaynaklanıyor

Galiba aküler kalitesiz
Markası neydi kuru akümü
Kaça almıştın Mart'ta? Galiba garantisi devam ediyor

Gurkantac99

Bu normaldir. Kırmızıya geldiğinde sistemi kapatıp tekrar açtığınızda sanki bir kısmı geri gelmiş gibi olur ama hareket ettiğinizde tekrar eski halini alır.

6 ay içinde oldu Aküler çabuk tükeniyor ve sigortada attırıyor aldığınız bayiye bunları söyle
Belki değiştirme yaparlar. Yapmayacaklarını tahmin ediyorum ama
1 yıl Garanti var bütün akülerde

Benimde sandalyede aynı sorun vardı,ne yaptım?
İşte çözüm :) ; Sigortayı iptal ettirdim,adamlar iki kabloyu bir bağladı sorun Bitti. İşte bu kadar.
6 aydır sorun yok,sigorta atmıyor,çünkü sigorta yok,iptal ettim.

6 aydır kullanıyorum sıkıntı yok,sadece çok yokuş yerlerde arda bi molalı gitmek gerek,zorlanma olmasın diye. Tabi yinede karar sizin,araştırın bu konuyu sonra karar verin

Gurkantac99

Sigorta yüksek akım çekerse, kısa devre yaparsa ve bunun gibi nedenlerle cihazı ve motorları korur

Bugün ben yol da kaldim sonra bir ustayı aradım geldi bakdi aküleri sigortalar beyine bakdi dedi ki bir sıkıntısı yok 80% kumandasın da sikinti vardır

Beyini Jocktk kumandasında değil mi Gurkantac99 Belmo Virgo aracın
Sigortası atmadımı

Beyini ve kumandasi ayrı

benim sigorta da atıyor ama biraz dik bir yokuş çıkınca 10m falan sonra atıyor.düz yolda sorun yok

arkadaşlar sigorta atıyorsa mutlaka bir sorun var demektir, o sorunu düzeltmek için gerekenleri yapmalısınız...

sigortayı tek bir sebep attırabilir: belirtilen değerden daha yüksek akım geçmesi...

bu yüksek akımın farklı sebepleri olabilir, mesela dişli kutusundaki bir hasar, dişlilerden birinin düzgün dönmemesi, tekerlek milinin oturduğu yuvanın mili sıkıştırması, motor içinde hasarlar, elektromanyetik frenin motor çalıştığında mili tam serbest bırakmaması ve bu yüzden sıkıştırması, vesaire...

aslında sigorta atması sistemin size verdiği bir uyarı: "bir sorun var, sorunun kötü etkilerini sınırlamak için sigorta attı, eğer sorun düzeltilmezse bu kötü etkiler büyük çaplı hasara sebep olacak" demek...

Üst Alt