Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalyemin akülerinin sigortası her zaman atıyor!?

Rampa çıkarken ya da uzun yol kat ettiğiniz de mi yoksa herhangi bir zamanda mı sigorta atıyor?
Evet, bugün farkettim, uzun yol gittikten sonra rampa çıkarken oldu. Bunun özel bir nedeni var mı? Bir de benim, aracın değiştirilmesini talep etme hakkım var mı? Çünkü malzemeyi servise gönderince dönmesi 1 ayı buluyor üstelik sorun çözülmemiş olarak.

Peki SGK' dan aldığımız aracı geri iade etme hakkımız var mı?

Son düzenleme:
@*Sevgili*, SGK'ya nasıl iade edersiniz bilemiyorum. Ancak araçta kesin bir sorun olduğu çok açık. Belli ki motorlar olması gerektiğinden fazla akım çekiyor. Kısa devre de yapıyor olabilir. 3 kez aynı arızayı servis formu ile belgelemeniz halinde garanti süresinde aracın iadesini talep edebiliyorsunuz.

Servise gittiğinde bir form mu göndermeleri gerekiyor? Bana herhangi bir belge gelmedi. Bunu nasıl talep edeceğim?

@bilgeadam,
Aküleri değiştirip göndermişler zaten. Aynı sorun devam ediyor.

@*Sevgili*, evet, her servise gittiğinde servis formu talep edin. akülerden kaynaklı olduğu düşünmüşler, elbette onlar daha iyi bilir ama bana pek öyle gibi gelmedi. zira sorun akülerde olsaydı değişim sonucunda sorun düzelmiş olurdu. ya elektrik dağıtan kontrol kutusunda ya motorlarda ya da kablolamamalarda bir sorun olmalı.

@hozgul Bunu bilmiyordum. Söylemeniz iyi oldu. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
@hozgul Merhaba.Bugün servisle görüştüm, servis formu tutmadıklarını söyledi. Böyle bir hakları var mı yoksa bu bir mecburiyet mi?

@*Sevgili*, Aslında böyle bir hakları yok. İyi niyetle gidildiği sürece bunları ben de pek dert etmem ama iş savsaklamaya gidecek gibiyse o zaman iş değişir.

Sonuç: mevzuata göre her servise gittiğinde size servis formu vermeli

Aracı gönderin bakalım nesi var nesi yok, çalıştırıp gönderelim demiyorlar, tek tek malzemeleri gönderiyoruz. Bu nasıl iş anlamadım...

Üst Alt