Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalyenin lastiğini kol gücü kullanmadan şişirmek

bayke

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
kullanmaya başladığımdan beri başıma dert olan ve bana çok zor gelen bu problemime sonunda bi çözüm ürettim.
eğer siz de sandalyenizin lastiğini şişirmekte fiziksel olarak zorlanıyorsanız deneyin.
bahause'dan 25 ytl ye çin malı, aküyle çalışan bi araba lastiği şişirme pompası aldım.
ve karaköy'den de 20 ytl ye bi adaptör.
artık hiç kolgücü harcamadan evde takıp fişi bitiriyom işi :p

Çok teşekkürler, başkalarından yardım istemekten kurtulacağım.
Yalnız nasıl lastikse bunlar bisiklet pompası ile şişiremiyorum ancak araba lastiği şişiren pompa ile oluyor.
Bu bahsettiğiniz alet bu durumda benim işime yarayabilirmi.

yagmur' Alıntı:
Yalnız nasıl lastikse bunlar bisiklet pompası ile şişiremiyorum
pompayla beraber çeşitli supap tiplerine uygun uçlar veriliyor. mutlaka biri senin tekerlekli sandalyene uyacaktır. ama ben herhangi bir ek parça kullanmadan doğrudan takıp kullanabiliyorum.

evet sevgili bayke,söylediğin çok doğru.Bende uzun zamandır(10yıl dır)tekerlekli sandalyemin lastik havalarını o şekilde güç harcamadan hallediyorum.Benimki lastik şişirme kompresörü,akü ile çalışıyor,arabamın çakmak yerine takıp çalıştırıyorum.çok kolay oluyor hatta otomobilin lastiklerini dahi şişiriyorum.Ben 7 milyona almıştım.Beraberinde sibop tıplerine göre deiştirebileceğin aparatlarda veriliyor.Yağmur hanım senin işinede çok yarar,rahatça lastiklaerini şişirirsin. Ya arkadaşlar ben kendimi tanıtmadım kusura bakmayın, siteye yeni üye oldum,KEMAL ben.Hepinize sevgiler...

Bütün aparatları denedik hepsinde daha pompayı çeker çekmez havayı geri veriyor.
Şimdiye kadar Kemal bey’in yaptığı gibi şişirebiliyorduk .
Bunu hep birilerinden yardım isteyerek halledebiliyorum ,o yüzden Bayke’nin icadı ilgimi çekti. :)
Bunu kendi kendime halledebilirim diye düşündüm.
Teşekkürler.

Üst Alt