Arkadaşlar size hem çok ucuz hem çok kaliteli hemde çok uzun km yapacağınız bir akü onerecegim benim daha önce kullandığım akü 38 amper di. Çok da km yapamıyordum. İki yıl dolmadan öldü. Yeni akü için önermediklerine 900 tl onerdiklerine 1500 tl ye kadar para istediler. Ben kazadan önce elektrikli bisiklet kullanıyordum ve bata bir aküden dolayi zarar ettim rezil oldum. O zamanlar en son SAFİR akü almıştım. Şimdide stmax elk. bisiklet firmasından SAFİR akü araştırdım ve 60 amper jelli akülerinin olduğunu öğrendim üstelik çiftinin fiyatıda 700-720 tl arasında performansı daha önceki akünün iki katı nerdeyse. Tek sorun ebati bunun ebati bizim kullandığımız aküden 2,5 cm uzun onuda tablanin altına sert mukavva koydum üzerine sabitledim. Bu akuyu güneş enerji elektrik için kullaniyorlar sanırım. Araştırın alın sorunlar için tel 05074036900
Ben bunun ticaretini yapmıyorum. Sadece kaziklanmayin diye ve rahat rahat gezin diye paylaşiyorum. Bende engelliyim bize herkes genelde saygı duyuyor yardımcı oluyor. Ama bu işin ticaretini yapanlar sadece keklik yada potansiyel bankamatik görüyorlar.
Dün 4 km yaptım Bugünde de 6 km yaptım sıcaklık 8-10 derece ancak daha bir lamba söndü İnşallah yüzümüz kara cikmayacak baya bur km yapacak gibi
Ben bunun ticaretini yapmıyorum. Sadece kaziklanmayin diye ve rahat rahat gezin diye paylaşiyorum. Bende engelliyim bize herkes genelde saygı duyuyor yardımcı oluyor. Ama bu işin ticaretini yapanlar sadece keklik yada potansiyel bankamatik görüyorlar.
Dün 4 km yaptım Bugünde de 6 km yaptım sıcaklık 8-10 derece ancak daha bir lamba söndü İnşallah yüzümüz kara cikmayacak baya bur km yapacak gibi