Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandelye icin jelli akü önerisi: Safir Akü

Konular
18
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar size hem çok ucuz hem çok kaliteli hemde çok uzun km yapacağınız bir akü onerecegim benim daha önce kullandığım akü 38 amper di. Çok da km yapamıyordum. İki yıl dolmadan öldü. Yeni akü için önermediklerine 900 tl onerdiklerine 1500 tl ye kadar para istediler. Ben kazadan önce elektrikli bisiklet kullanıyordum ve bata bir aküden dolayi zarar ettim rezil oldum. O zamanlar en son SAFİR akü almıştım. Şimdide stmax elk. bisiklet firmasından SAFİR akü araştırdım ve 60 amper jelli akülerinin olduğunu öğrendim üstelik çiftinin fiyatıda 700-720 tl arasında performansı daha önceki akünün iki katı nerdeyse. Tek sorun ebati bunun ebati bizim kullandığımız aküden 2,5 cm uzun onuda tablanin altına sert mukavva koydum üzerine sabitledim. Bu akuyu güneş enerji elektrik için kullaniyorlar sanırım. Araştırın alın sorunlar için tel 05074036900

Ben bunun ticaretini yapmıyorum. Sadece kaziklanmayin diye ve rahat rahat gezin diye paylaşiyorum. Bende engelliyim bize herkes genelde saygı duyuyor yardımcı oluyor. Ama bu işin ticaretini yapanlar sadece keklik yada potansiyel bankamatik görüyorlar.

Dün 4 km yaptım Bugünde de 6 km yaptım sıcaklık 8-10 derece ancak daha bir lamba söndü İnşallah yüzümüz kara cikmayacak baya bur km yapacak gibi

@SALİH DEMİR

günde asgari 8-10 km yol yapıyorum. Bir led dahi sönmüyor. Ancak 10 km üzerinde sönüyor. Markası bilmiyorum ama Avrupa malı olduğunu biliyorum. Bu biraz da kullandığınız sandalyenin motorlarıyla ilgili.

Tekerlekli sandelye akusu

Ben akü almak için burdaki mesajları okudum ve hangi akuyu alacağımı bilemedim tek bir mesaj bana faydalı oldu inci akü alcaktim ucuz diye onuda bir kardeşim kesinlikle onermemis. Bu işi yapanları aradım aldığım akünün yarısı kadar performansı olmayan akulere 900 -1100 tl istediler benim amacım kardeşlerimin parası ve umudu boşa gitmesin eğer birşeyler biliyorsanız burdan paylaşım yoksa bilgi sadece sizde kalıyorsa bu amacına uygun değildir.

Ben burdaki form da gaz çıkarmasını tuvalet yapmasını öğrendim onun için bende arkadaşlarıma faydalı olmak için paylaşım yaptım memnun olduğum bir şeylerden arkadaslarimda faydalansin istedim. Bu alemde bizim ürünlerimizi satanlar medikalciler bizi yolunacak kaz gibi görüyor. Felçli arkadaşlarımın çoğu 50 bin 100 bin harcamış yolunmus kimisi evini satmış kimisi kredi çekmiş. Sebep umut ışte o umudumuzdan menfaat temin edenler takla atıyor. Beni bir emlakçı aradı masaj yapıyorlarmış biz seni yuruturuz dedi. Tamam dedim yalnız parayı yürüyünce veririm telefonu kapattı bizim durumumuz bu.

Üç dört gündür kullanıyorum 15 km rahat olmuştur daha iki ışık söndü. Toplam dört ışığı var. İnşallah benim tavsiyeme uyup alan kardeşlerimin yüzünü kara çıkarmaz.

Arkadaşlar akuyu alali 3-4 ay oldu önceki sandelyenin aküsu ile mukayese edersen yarı yarıya daha km farkı var. Benim aüım 38 amper idi bu 60 amper yuvasına oturtma problemi olmaz ise gayet iyi ben altına sert mukavva koyup t şeklinde bağladım. Benim sorduğum akü fiyatlarıyla aldığım akü hem ucuz hem daha kaliteli hemde yüksek performans li ömür açısından da problem olmaz ise harika, eski akü bir yıl gibi gitti ikinci yıl çok düştü performansı inşallah yardımcı olabilmisimdir. Kullanıcı arkadaslarda bilgileri paylaşım yapar ise faydalı olur.

Akü performansi ile ilgili birşey daha hatırlatayım. Kullanıcının kilosu önemli ve sıcaklık da önemli. Ben 75-80 kg civarı kilom var. 50-60 kg yada 5 kg bile önemli benim kullandığım mesafe ile ağırlığın önemli değerlendirirken bunuda dikkate alın.

Üst Alt