Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandelyem ile üniversiteye gidersem ne tür sorunlar yaşarım?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
2 sene önce liseden mezun olmuştum.o zamanlar yürüyebiliyordum.başarılı bir lise hayatım olmuştu..-ilk össde istanbul bilgisayar mühendisliğini kazandım.ama kazandığım haberini aldıktan 1-2 ay içinde yürüme yeteneğini kaybettim.bu yüzden üniversiteye devam etmedim.bu sene tekrar gireceğim..allahın izni ile tekrar kazanacağıma inanıyorum..tek isteğim bilgisayar mühendisliği...

sizlere sorum..arkadaşlar elektrikli saandalye ile okumam sizce zor olur mu..artık bu şeekilde yaşamaya alışmam lazım tedavimiz çıkasıya kadar.faazla zaman kaybetmeden bir şekilde üni ye girmem lazım...

cevaplarınızı bekliyorum.

Arkadaşım mutlaka üniversite hayatına devam etmelisin sadece ufak tefek mımarı sorunlar olacaktır.ancak bunlarıda rektörlüge ve dekanlığa baskı yaparak aşacagına emınım zaten bu konuda yasa var 1 çak yıl sonra tamamen yururlüğe girecek.Haklarını iyice öğrendikten sonra bunları sıkı bir takip ve yılmadan arayıp herşeyi lehine çevirirsin. SEnı başarından dolayı tebrik ediyorum, sende neler yapabilecegimizi kanıtlaman için iyi br örnek olmalısın.

inşallah başaracaksın ben güveniyorum sana kardeşim varsa bile engeller yıkacaksın.

sakın ama sakın okumaktan vazgecme...sor oldugunu düşündüğüm için bende cok sene kaybettim...şimdi asla olamam dediğim noktadayım...bende bu sene kazandım üniyi istediğim bölümü...zor dediğim seyler bir sekilde halloldu...inan bana sen bişeyi ne kadar cok istersen ve onun için mücadele edersen o seyde sana dogru hızla gelir...vazgecince ne olacak daha mı iyi olacak sanıyorsun hayır inan bana öyle olmaz...sakın ama sakın zor olur diye vazgecme...

ınsallah başarırsın,azımlı bırısın kardesım.Tekerleklı sandalye ıle okuyan bır suru arkadasımız var...yolun acık olsun.

Üst Alt