Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandlaye kullanıyorum. ÖTV indirimli araç tavsiyesi istiyorum?

sonertuna

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
ÖTV indirimli araç tavsiyesi istiyorum?

Arkadaşlar Merhaba;
ÖTV indirimi ile araç almak istiyorum, sizinde bildiğiniz gibi 5 yıl satamayacağım, uzun süre kullanacağım ve 5 yıl sonra satmam gerekirse, sıkıntı yaşamayacağım
bir araç düşünüyorum, tavsiyeleriniz nelerdir ? Aldığınız araçlarda yaşadığınız sorunlar vs. paylaşırsanız sevinirim.
Otomatik araç kullanabiliyorum.
ÖTV indirimi ile max 40.000 TL ödeyebilirim.
Teşekkürler

Selam Soner bey, tekelerlekli sandalyeli biri için Seat AlTEA XL dizel modelini tavsiye ederim, Konya da gecen bir öğretmen arkadaş aldı aracına tertibat taktık , tertibatı takarken inceleme fırsatım oldu araç çok konforlu bir araç. Tavsiye ederim pişman olmassınız.

Hüseyin Bey,
Ben tekerlekli sandalye kullanmıyorum ancak başlığa nasıl eklendi anlamıyorum. Özel tertibatla araç kullanabiliyorum.
Teşekkürler

Tekerlekli sandalye kullanıyorsanız bagaj hacmine dikkat edin çünkü çoğu bagaja t.sandalye sığmıyor.Tabi sırt kısmı katlanabilen bir t.sandalyeniz varsa dediklerimi dikkate almayın.. :)

Üst Alt