Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlikli sandalyeye ihtiyacı olanlar var mı?

BGC

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam dostlarım öncelikle sizlere yüce ALLAH ın yar ve yardımcınız olmasını dilerim.

Ben bütcemin el verdiği sürece cezaevinde kaderin bir cilvesi olarak yatan bir dost için sevabı duası ona gidecek şekilde her ay 5 adet tekerlikli sandalye hediye etmek istiyorum.Bu sandalyeleri ihtiyacı olamayacak kişilerin isteyeceğini ve bundan çıkar sağlayabileceğini düşünmek dahil istemiyorum onada yüce yaradan şahit olur.ihtiyacı olmayan birinin engelli kardeşimin sandalyesine el uzatması demek ne demek siz anlarsınız.Konuyla alakalı olarak mesaj atacak dostlarımızı sıraya koyarak sandalyeleri yollayacam.

Bu suistimali önlemek için o sandalyeleri derneklerden alıp , derneğin sandalyeleri ihtiyaç sahibi kimselere iletmesini sağlayabilirsiniz .. birde şu var sandalyeyi vermek adına vermeyin demek istediğim şu medyada da görüyoruz , 300 tl ye de sandalye var 1000tl ye de engellinin yükü zaten ağır sorunlu, 300 liralık 20 kg ağırlığında sandalye alıp adı vermek olsun diye vermeyin ayda 2 sandalye verin ama kaliteli hafif engellinin ihtiyacını karşılayan onun hayat standardını yükseltecek sandalye verin ..

Sevgili gökhan öncelikle verdiğin bilgi için sonsuz teşekkür ederim.O zaman dediğin gibi yapıyoruz çok teşekkürler.

BGC;

İstanbul Bizdevarız engelliler derneği olarak,bizlere bağış yapabilirsiniz...biz dernek olarak diğer denekler gibi medyatik dernek olmadığız için kendi yağımızda kavruluyoruz,ayrıca bir özelliğimiz 3 aralık engelliler gününde su saati sökülen tek derneğiz...adresimiz çamlık caddesi sarmaşık sokak no 16 siyavuşpaşa Bahçelievler İSTANBUL TEL.05075354334

bu ve benzeri sitelerden araştırın gidip yerinde hasta yada engelliyi görün ve ihtiyacı olup olmadığına siz karar verin ben naçizane öyle yapıyorum gerçi ben daha çok tamir yoluna gidiyorum ama keşke sizin gibi bende yeni alıp dağıtabilsem

Edirne merkezdeki cp li arkadasim icin tekerlekli sandalye ariyoruz.

Merhabalar bir tanede biz istiyoruz.
Kabataş Anadolu Lisesi
Kabataş/Ordu
Hüsnü ÇELİK
0555 717 19 19

hangi dernek kar etmeden calisiyor ki bence siz burdan talrpte bulunanlara verin.

Üst Alt