Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Teknik bilgimin zayıf olması atandıktan sonra soruna yol açar mı?

tato78

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Ben 20 sene önce mezun oldum ve yaklaşık 18 senedir mesleğimi yapmıyorum. Tekniker olarak atanırsam problem olur mu? Düz memurluk mu yazmalıyım? Elektronik önlisans mezunuyum. Özellikle tekniker kadrosuna atananların fikirleri benim için önemli

Düz memurlukta ne yapcan verecekler evrak getir götür kafa davul gibi olur. Maaşta zaten 2400 den başlıyor Tekniker kadrosunda tercih yap maaşları 3500 TL Teknik bilgim olmaması sıkıntı değil görevi size göre vermiyorlar zaten teknik açık olan herhangi bir boş kadroya atıyorlar orta zaten 1 yıl boyunca eğitim göreceksin ordaki görevliler şunu açıp şunu kapatıyorsun yada teknik birarıza oldu bak burda yapılıyor genelde teknik personel 1 kişi olmaz bir kaç kişi olur rahat olurlar. Bu arada kaç puan aldınız kafanıza çok sorular takılıyor

bende elektrik-elektronik teknisyeniyim atanamadım. naçizane tavsiyem tekniker kadrosunu tercih edin şöyle düşünün atama bekleyen memur sayısı bin tane ama teknier sayısı 100 tane yani tekniker den atanma şansınız daha fazla ..

problem olmaz zamnala işi öğrenirsin teknikerlik yaz

tato78

Valla size şiddetle öneriyorum memur tercihinde bulunmayın kaç atama olacak bu yıl 3 mü 4mü siz 4.atamaya kadar Teknik kadro tercihinde bulunun. Puanınız iyi Ama önemli olan alımlar 470. sıradasınız belki 10 yada 20 teknik alırlar puanınız kurtarmaz 2. atmayı bekle aynen alımlara bakarak tercih ver 2. olmadı 3, atama başka atamam olmasa zaten 3. atamada memurluk 70 puana düşüyor ozaman puanınız garanti yeterli olur sizin için.

Vallaha hiçte öyle olmuyor arkadaşların dediği gibi hele birde tek olursan vay hâline teknisyen degilmisin tekniker degilmisin alttan alttan kuyunu kazarlar soyleyim. oyle 1 yil falan eğitim almadım hakkında hayırlısı

Üst Alt