Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekrar 2022 engelli maasi alabilir miyim?

srknatmc

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba.Ben 2 sene once 2022 den faydalaniyordum.Adres değişikliğinden dolayı maaşımı kestiler.Daha sonra tekrar başvurduğumda universiteden aldiğim kredi muhtaçlik sınırını geçtiği için vermediler.Şimdi kredimin zamani doldu ve hiç bir gelirim yok.Tek yaşıyorum.Maaşım tekrar bağlanır mı? @Kalem

srknatmc tabi ki tekrar başvurabilirsiniz. geliriniz 303,48 TL (2015 yılı 2. altı ay için geçerlidir bu miktar. 1 Ocak 2016 itibariyle asgari ücrete göre yeniden belirlenecektir) altında çıkarsa 2022 aylıgı baglanacaktır. aksi takdirde baglanmaz.

şu an hiçbir gelirim yok ve yurtdışında da öğrenciyim.

srknatmc
yurt dışında ikamet ediyorsanız 2022 aylığı baglanmaz maalesef.

ikametim yurtdisinda degil ,Türkiyede.Burada sadece ogrenciyim .Ve basvurduktan sonra ne zaman belli oluyor baglanip baglanmadigi?

ikametiniz buradaysa sorun yok o zaman. başvurduktan sonra tüm işlemler 1 ay içinde sonuçlanır.
eger ikametinizin oldugu hanede kişi başına düşen aylık gelir muhtaçlık sınırını geçmiyorsa aylık baglanır. aksi takdirde baglanmaz.
muhtaçlık sınırı 2015 yılı 2. altı ay için 303,48 TL'dir.

Üst Alt