Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekrar heyete girsem vergi indirimimi 2. dereceye yükseltebilir miyim?

m1oktay

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
slm vergi indirimim var yüzde 50 oranla tekrar heyete girsem 2dereceden emekli olabilirmiyim nasıl bir rapor almam lazım.

% kaçla vergi indirimi aldın? 50 oranla vergi indirimi aldıysan Vergi indirimini hangi derecede aldığın zaten belli zaten tekrar alamassınki yanisi 3.dereceden emekli olursun 2.nci dereceden olcam diyosan tekrar heyete gircen %60 ve üstü rapor alcan vergi dairesi + ankara %60'ı onaylıcak felan filan

benimde raporum %49 3. derece indirimden faydalanıyorum. şuan heyete tekrar girsem bende 2. dereceye yükselirim raporum daimi zaten ama kesin yükselirim neden derseniz işitme kaybı yaşıyorum rapor alırken yine bi nebze iyiydi ama şimdi çok ilerledi yani rahatlıkla 2. dereceyi bulur rapor oranım %70 falan olur neyse asıl sorum şu bilen varsa hem burda hem özelden mesaj atarsa sevinirim. soruma gelince 3. derece ve 2. derece emeklilik hakkında bilgi istiyorum sizden. 3. derece indirimle emekli olsam nasıl olur 2. derece indirimle emekli olsam nasıl. bilen duyan cevap yazabilirse memnun olurum.

yüzde 50,3,derece vergi indirimim var. yeniden heyete girirsem sil baştan olmuş oluyur yani ,

Oktay bence fazla irdeleme elinde olanla yetin Çok bi fark yok 1le 2 arasında

celibrotin ;

2. dereceden sakatlık indirimi ile 3. dereceden sakatlık indirimi arasında ne kadar TL farkediyor ? çok farketmiyor galiba, 25 tl falan mı farkediyor ? ve bunu maaş bordrosundan nasıl anlıyoruz ?

Evet, o kadar fark eder. Ama burada avantaj emeklilikle ilgili esas. Çoğu zaman 3. derece sakatlık indirimi ile 2. derece sakatlık indirimi emeklilik açısından farklıdır...

bülent bey..3.2.1 sakatlık indirimi emeklilik açısından neyi farklıdır.konuyu açabilirmisinz.

Maaşta pek bişi fark etmiyor 25 tl kadar ama emeklilk sürende fark ediyor eger çalışabiliyorsan bu şekilde devam et o kadar ugraşa degmez yok atık yorum edemiyorum dersen vergi indirimi almak için yaptıkları tekrar yapman gerekiyor herşey sana baglı yani

Üst Alt