Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekrar sağlık raporu çıkarmak için bir süre geçmesi gerekiyor mu?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Sağlık raporumu yeni aldım, başka bir ilden tekrar sağlık raporu çıkarmak için hemen başvuru yapabilir miyim?Daha önceden sağlık raporu çıkarttığım için aynı il sınırları içinde bir daha rapor çıkartmak için direk başvuramadım il sağlık müdürlüğüne itirazda bulundum, başka ilden rapor çıkartmak istesem böyle bir sıkıntım olur mu?

başka bir ilde olsa farketmez kısa süre içerisinde itiraz edip başka hastaneye yönlendirilirsiniz. bunun dışın bildiğim kadarıyla 1 yıl beklemeniz gerekiyor saygılarımla..

direk gidip başka bir ildeki hastaneye rapor için başvuruda bulunamam mı yani

2 kez holter takıldı ikisinde de ritim bozukluğu çıktı rapor verilmesi gerkmiyor mu bunu için?

zafer olaya birde butaraftan bakalım.bende de ritim bozukluğu var oran veya rapor hangisiyse, veriliyormu diye sorduğumu var sayalım bu cevabı verecektin.ben %70 engelliyim.verdiginiz cevap için sizede pes.

Ritim bozukluğu ve kalp olaylarında durum baya karısık genelde oran oluyor ama yeterlı derecede olurmu doktora danışmak gerek ..durumun tehlıkesı nekadardır sana verdığı rahatsızlık nedır tum bunların bırsuru testı ilaç denemelerı nebılım tanı koyup raporlu ılaç vermelerı vs. biçok işlemler var onları yaptırıp tedavını olduktan sorakı yadadevam eden tedavıden nekadar fayda gorulmüş bu durumlar değerlendırılıyor ona gore kalıcı bişeyse mutlaka vardır oranı doktorunuza danışın

Ayağıma diken battı rapor verirlermi kulağıma su kaçtı rapor verirlermi meselesi bu bahsetiğim ille rapor olsun da nasıl olursa olsun...bunada PES..

Rapor verirlermi vermezlermi.?? Hızır idi yunus idi.. Hızır idi yunus idi.. Hızır idi yunus idi...

Haziran ayında eski raporum için itirazda bulundum, hala sonuçlanmadı!?

Haziran ayından beri itirazım sonuçlanmadı, resmen işkence çektiriyorlar kaç defa oldu gidip geliyorum hastaneye şimdide üniversiteye sevk etmişler nasıl bir durum bu ya...

kardeşimsosyal ve aile politika bakanlığından yardım iste... ama üniversiteye niçin sevk ettiler muayene içinmi yoksa itiraz içinmi... muayene için ise oraya gitmek zorundasın. ki eski raporu nerden aldın üniversitedemi şayet ordan aldıysan itirazı oraya yapmak zorundasın...

Ben zaten il sağlık müdürlüğüne itiraz ettim onlar beni devlet hastanesine gönderdiler orada doktorları gezdim, fakat orak hücre taşıyıcısıyım ve devlet hastanesinde hematoloji olmadığı için üniversitede hematolojiye görünmemi söylediler gittim göründüm, sonuçla ilgili çıktı verdiler üstelik hiçbir muafiyet çıkmadı ama raporu yinede kabul etmemiş devlet hastanesi başka bir hastaneye sevk etmiş

İki sorum olacak arkadaşlar bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?

1-İki defa sağlık raporu çıkardım %32 ve %20 oran verdiler.Başka bir ilde sağlık müdürlüğüne itiraz etmeden rapor çıkarmam mümkün mü?
2-Sağ göz tamamen görmüyor ve holter sonucu ritim bozukluğu olduğu ortaya çıktı, bir tane ilaç verdi doktor kullanıyorum bu iki rahatsızlıktan %40 oranında rapor almam mümkün mü?

Tc kimlik numarasını girdikleri anda hangi hastaneden hangi raporu aldığın görünüyor

gözden şu anda 32 veriliyor 10 da ritim pil yoksa balthazara göre 39 yapıyor raporunu görecek hastane sürekli ise itiraz etmen gerekiyor değilse süresi dolunca itiraz etmeden başvuru yapabilirsin yada itiraz edip sevk alabilirsin

neden hastane holterde açık ve net ritim bozukluğu görünmesine rağmen doktor oran vermiyor?

İtiraz sonucum hakkında yardımcı olur musunuz?

Eski raporuma yaptığım itiraz sonucunda gözden %32 oranında rapor verildi. ancak psikiyatriden de duygu durum bozukluğu tedavi ve takip önerilmiştir yazılmış ve raporum iki yıl
süreli rapor olarak belirlenmiş, şimdi sormak istediğim ben psikiyatrik tedaviye başlasam bir daha rapor çıkarmak istediğimde psikiyatriden oran alma ihtimalim var mı, birde raporum süreli rapor olduğu için 2 yılın sonunda itiraz etmeden tekrar yeni rapor çıkarma hakkım var mı bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim...

Tedavi sonucunda düzelip düzelmediğine bağlı bu.
Süresi dolmadan da başka bir hastaneden almayı deneyin. Yeni aldığınızı söylerlerse eksik olduğunu, oran verilmediğini vs. söyleyin. Şansınızı deneyin bakalım olmadı 2 yılın sonunda yeniden alırsınız itirazsız.

normal şartlarda tedavi olup ilaç kullanan duygu durum bozukluğu olan hastalara sağlık raporunda oran veriliyor mu ve bu verilen oran işe girmede kullanılabiliyor mu sanki bir yerde okudum işe girişlerde ve vergi muafiyetinde kullanılmaz diyordu

Duygu Durum Bozukluğu veya Kronik Depresyon için % kaç verilir?

Depresif duygu durumla giden uyum bozukluğu teşhisinde bulundular fakat rapor oranı vermediler tedavi ve takip önerilmiştir yazdılar tedavi görsem ve tedavim devam etsem yüzde kaç rapor alabilirim?

Tedavi sonucunda:
a.Manik nöbet, bipolar duygu durum bozukluğu, yineleyici depresyon, kronik depresyon
1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen: % 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen: % 40
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen: % 70

Yok öyle birşey söz konusu olamaz. Raporunuzu alırken zaten istihdam bölümünün değerlendirilmesini isteyin. Hangi işlerde çalışıp çalışmayacağınızı yazarlar. Ayrıca vergi muafiyeti için sakatlık ayrımı yok, cetvelde veriliyorsa oran alırsınız vergi indirimini.

ne olur benim sorumada cvp verebilirmisiniz.. a tipik otizm vede kas gevşekliği hastası 5 yaş kızım var. boludan %64 oranında rapor verildi doktorlar bakım ücreti istermisin dediler fakat ağır özürlü yazmadıkları için alamıyoruz. ve de çocuğu hastanelere götürecek maddi durumumuz hiç yok. sürekli raporumuz. boluya tekrar gidip bu raporu yükseltip ağır yazılmasını, günlük hiç bir ihtiyacını karşılayamadığı için bakıma muıhtaçlık kriterlerine uyduğunu söylemek istiyoruz 2seneyi geçti rapor alalı. itirazda bulunmak üniv.hastanesinemi ,il sağlk müd.ne mi şart.. sürekli ama rapor.. aldığımıkz hastaneye tekrar gitsek raporun değişikliği için tam olarak ne yapmamız gerekir yol yöntemi nedir

Üst Alt