Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekstil işiyle uğraşan başka kim var?

cinibiz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
TEKSTİL İŞYLE UĞRAŞIYORUM BU İŞİ YAPAN BAŞKA BİRİ VARMI....

ben tekstil aksesuarı üretimi ile uğraşıyorum aile şirketinde aksesuar tasarım imalat sorumlusuyum

mrb bende tekstıldeyım
:lol: :lol:

bende varım :) hemde textilin her dalında uzmanlıgım var.
her türlü makıne kullanabılıyorum
ist/kersteciler

BENDE TEKSTİL TEKNİKERİYİM AMA MALESEF İŞSİZİM BİRDE SAG GÖZ HİÇ GÖRMÜYOR OFFF OFF

BENDE VARIM

Arkadaşlar bende yaklaşık beş yıldır tekstilin içindeyim.Bir girdim daha çıkamıyorum tekstilden.

Planlama bölümünde çalışıyorum veri giriş ve raporlama işlemleri yapiyorum.

BENDE TEKSTİL SEKTÖRÜNDEYİM

BENDE TEKSTİL SEKTÖRÜNDEYİM DEBA HOLDİNG BÜNYESİ İÇERİSİNDE DİTAŞ DENİZLİ İPLİK DOKUMA SAN.VE TİC. AŞ. DE ÖN MUHASEBE DEPO SEVKİYAT ÜRETİM TAKİP BİLGİ İŞLEM GİBİ KAPSAMLI BİR ALANDA GÖREV YAPMAKTAYIM

Arkadaşlar ben textile yanei başladım ek iş oalrak,kesim dikim ve sipariş uzerine çalışmaya başladık,ortak bir atolye açytık ..bu konularda bilgisi olan herkesen yardım alabilirim...tşkler

bende tekstilde ugraşıyom modelistim ama ne yazıkkı işsizim

mrb.arkadaşlar ben de hem kamu kurumunda çalışıyorum hem de ufak bir iplik atölyem var.tekstilci damarı var bırakamıyorum tekstile devam:)

Bende tekstil 3 yıl kalite güvence departmanında çalıştım.kriz nedeniyle fabrika kapatıldı.

bende tekstilde makinede çalıştım.ancak bacaklarımın zayıf olmasından dolayı fazla kullanamıyorum.ayrıca 2 yıl modelistlik,sitilistlik ve hazır giyim kursları aldım.kıyafet dikmeyi çok çok seviyorum.ancak ucuz çin mallarının gelmesiyle tekstil sektörü çok yavaşladı.

merhabalar bende tekstil deyim fakat biraz farklı oto kılıfı dikiyorum kendime ayit bir fason atolyesi açmayıdüşünüyorum bu kırizde nasılolur bilmem

Daha önce 5 yıl Tekstil işinde çalıştım....
Fakat benim çalıştığım işyeri iplik ve dokuma üzerineydi...
Şimdi Tekstil ile uğraşmıyorum...

nvatan16

bende tekstil sektöründeyim.Emprime desinatörüyüm ama şimdi işler fazla olmadığından evdeyim.

Üst Alt