Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Telefon alacağım. Yardımcı olur musunuz?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
Ülkemiz yeni gelen HUAWEi isimli Çin malı telefon özellikler olarak iyi görünüyor.:cool:

fiyat olarak ne düşünüyorsunuz

Valla şuan için 600 tl bilemedin 700 tl geçmiyecek.

bana da yardımcı olun ya uzun zamandır karar veremiyorum... general mobile dıscowery almayı düşünüyordum ama şarj yerinin bozulmasından tedirginim...

general mobile discovery

çok güzel bir telefon ama şarj yerinin bozulmasından şikayetçi olanlar var ...

şiddetle tavsiye ederim. ben de yeni aldım 1 hafta oldu 700 tl. fiyatı peşin fiyatı. Kesinlikle öneririm her şeyi 10 numara ama tek sorun ki o androitlerin hemen hemen hepsinde var, şarj çok az gidiyor. Onun dışında şuanda alınacak en idael tel. bence..

Ya vallaha kime sorsam onu söylüyor ama bana GM pek cazip gelmiyor.Başka model veya telefon bakıyorum.

yok yok sadece şarj az gidyor hepsi o. başka sorunu yok...

Ben şu Huawei G610 modelini begeniyorum aslında ama nasıl acaba.?

casperin 750 tl olan bir telefonu vardı ona da bakabilirsiniz...

şu an samsung serilerinin üzerine telefon yok şahsi kanaatimce...

çanakkale;
Gardaş modelini biliyorsan yazarsan sevinirim.

ugir;
Yok gardaşım Samsung amele oldu afedersin aşşağımak için söylemiyorum kağıtçıdada var bir müdürde hiç bir anlamı kalmadı artık Samsung'un.Aslında biraz para olsa şimdi Huawei p7 çıktı on numara telefon.

telefondan beklediğiniz özellikler nelerdir? bence beklentilerinizi belirleyip ona göre almak daha mantıklı, HTC one sv hem marka olarak hem fiyat olarak şu an gayet iyi bir tercih olur. Dediğim gibi öncelik beklentileriniz nelerdir onu bilmek lazım.

Vallaha öncelikle ram yüksek olsun , işlemcisi ve en önemlisi Android güncel olsun.Kamera çok önemli değil.Ama 3g 'si olsun.

alabilcen en iyi telefon o fiyata HTC DESİRE 500 (800 tl) biraz daha kıy 900 tl ye samsung s4mini... ;)

Benim sana önereceyim iphone 4s olur paran varsa sıfır al yoksada 2 el 32 yaşındayım şimdiye kadar nokia kullandım şimdi nokyadan sonra ilk tel iphone sanki hayatım boyunca ilk kez tel kullandım o derece kolay kullanım cokta mennunum parana yazık acele etme biriktir öle al benim görüşüm bu

Vallaha öncelikle ram yüksek olsun , işlemcisi ve en önemlisi Android güncel olsun.Kamera çok önemli değil.Ama 3g 'si olsun.

Bu özellikler çerçevesinde HTC Desire X Dual Fiyatı | Hepsiburada HTC desire x
HTC One SV Fiyatı | Hepsiburada htc one sv

her ne kadar marka olarak tavsiye etmesemde 2 yıllık süre için: General Mobile Discovery 16 GB Fiyatı | Hepsiburada general mobile discovery 16 gb olabilir.

Not: Hepsiburada.com sitesinde fiyatlar uygun durumda, diğer mağazaları bilmiyorum. htc one sv şu an 1000 küsurlardan 700 tl ye düşmüş durumda. ayrıca sitenin kullanıcı yorumlarını da okuyup bir karara varabilirsin.

HTC Desire 500 güzel, birde LG L70 modeli var bilgisi olan var mı?

Çin telefonlarınndan uzak dur ,nokia lumia

Gardaşım onu çözebilmek zor ya windows mobil teması çok kötü hoşuma gitmiyor.Ama Lg L70 nasıl.?

çok güzel bir telefon ama şarj yerinin bozulmasından şikayetçi olanlar var ...

4 arkadaş GM Discovery kullanıyoruz . birer ay arayla satın aldık. sadece birimizde çıktı bu sorun ama kolay halledildi.
şarj aletini takarken biraz dikkatli olmak gerekiyor. şarj girişi baya hassas çünkü.
Bunun dışında bi sorunu yok telefonun yeni güncellemelerle daha kullanışlı hale geldi.
Video, resim ,müzik dosyalarınız fazlaysa 16 GB'ını tavsiye ederim. çünkü 4 GB olanın 2 GBlık alanını kullanabiliyosunuz sadece

GM discovery de ufak tefek sorunlar çıkıyor ama o paraya o kalitede başka telefon alınamaz. Ben de kardeşime aldım samsung s3 veya iphone 4s'ten hiçbir farkı yok mükemmel bir ekran kalitesi var.. Huawei ascend modelleri de çok güzel Çin malı deyip hemen bir kenara atmayın gerçekten kaliteli telefonlar elinize aldığınızda anlıyorsunuz.

ben vadofondan aldım 610 huawei süper bişi tavsiye ederim

4 arkadaş GM Discovery kullanıyoruz . birer ay arayla satın aldık. sadece birimizde çıktı bu sorun ama kolay halledildi.
şarj aletini takarken biraz dikkatli olmak gerekiyor. şarj girişi baya hassas çünkü.
Bunun dışında bi sorunu yok telefonun yeni güncellemelerle daha kullanışlı hale geldi.
Video, resim ,müzik dosyalarınız fazlaysa 16 GB'ını tavsiye ederim. çünkü 4 GB olanın 2 GBlık alanını kullanabiliyosunuz sadece

Aldım 16 gb 1 haftadır kullanıyorum çok güzel bir telefon :)

Üst Alt