Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Telefon almak istiyorum. İnternetten alis veris yapan var mi?

Hayat34

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Gittigidiyor hepsiburada akakce vs gibi sitelerden siparis veren varmi ben telefon almayi dusunuyorum teknoloji marketleri ile bu siteler arasinda bayagi bir fark var internette daha ucuz neden acaba internetten kacak malmi satiyorlar neden ucuz bilen varmi

Paralel olduğu için ucuz ben tavsiye etmem üç beş kuruş fazla ver bayiden al garantili olur ben lg aldım 1800 teli 1350aldim 7ay kullandım sonra bozuldu bayiden almadigim için her lg bayisi yapmayi kabul etmiyor birtek yerle anlaşma var teli uolladim 1.5ay oldu sözde sıfır yollicaklar hala bekliuom karar senin

İnternetten alışveriş sanılanın aksine güvenlidir tabi bu tüm siteler güvenlidir anlamına gelmez. akakce.com ve bilio.com gibi siteler karşılaştırma siteleridir aradığınız ürün online mağazalarda araştırılır karşılaştırılır ve uygun fiyatlılar size sunulur.

Güvenli e-ticaret siteleri hizlial.com,hepsiburada.com,ereyon.com.tr,kliksa.com,bimeks.com.tr, gittigidiyor.com,sanalpazar.com gibi sitelerdir.

Gittigidiyor.com ve sanalpazar.com gibi sitelerde satılan ürünler sıfır ve ikinci el ürünler olarak ikiye ayrılır arama şeklinize göre tercihinizi yapar uygun fiyatlı olanı alırsınız, ayrıca bu sitelerden alışveriş yaparken satıcının itibar puanının % 95 ve üzerinde olmasına dikkat ederseniz sorun yaşamazsınız.

Bu siteler nasıl bayilerden ya da teknoloji mağazalarından ucuza ürün satıyorlar. Birincisi online mağazalar distribütörden toplu alımlar yaparak ya da şukadar süre içinde şukadar ürün satacağım şeklinde anlaşmalar yaparak ucuza ürün temin ederek piyasada pahalıya satılan ürünler ucuza satabiliyorlar. İkincisi gittigidiyor.com ve sanalpazar.com gibi sitelerde de satılan ürünler piyasa ile hatta online mağazalarla bile aralarında ciddi miktarda fark yaratarak indirimli satılabiliyor. Bunun sebebi de ürünün kaçak,sahte vb. olmasından değil satıcının kar marjının düşük tutmasından ve asıl önemli sebebi de kvk,telpa gibi firmalar haricinde başka firmaların da birebir ithal ettiği ve servis hizmeti sunduğu ve bakanlık izni ve yetki belgesi olan firmaların artması sebebiyle indirimli satılmaktadır ve bu firmalar da intellicell ve delta gibi firmalardır.

Size örnek olması açısından resimleri incelerseniz anlattıklarımı daha iyi anlayacaksınız, resimde de göreceğiniz üzere aynı üründe iki farklı online satış yeri iki farklı fiyat var. Araştırmadan incelemeden bilinmeyen sitelerden alışveriş yapmak yerine ya da internet güvenli değil gibi önyargılarla kendinizi kandırmak yerine araştırarak daha ucuza almak sizce de mantıklı değil mi :)

XsP8s3J.jpg

vfwpZ3O.jpg

internetteki guvenilir sitelerden rahatlıkla alış veriş yapabilirsin
ama ürunu teslim almadan once kesinlikle faturasını kontrol et
yukarda arkadaş guvenilir siteleri yazmış
onlar dışındaki tanınmayan sitelerden sakın alma

merhaba bilmenizi isterimki internette satış yapan hiç bir ticari site ile bağım yok lakin GİTTİGİDİYOR 'U TAVSİYE EDERİM İSTER DÜKKAN FORMATLI OLSUN İSTER ŞAHIS paran sitenin havuz hesabında ürün eline geçmeden kontrolünü yapmadan ve onaylamadan paran satıcıya gönderilmiyor onlarca alışveriş yaptım şükür hiç acı tecrübem olmadı. tavsiye ederim

istanbulbilisim.com dan biçok kez alışveriş yaptım telefon, beyaz eşya vs. Bence en güvenli sitelerden.

Gitti gidiyor iyidir, samsung galaksy a 5 1050 lira civarı, teknoloji marketlerde 1500 lira.Öncelikle alacağınız ürünü başka bir yerde canlı görün resme bakıpta alışveriş yapmayın.bu bahsettiğim telefon o kadar ince ve zarifki kot pantolonun cebinde durmaz namusuz bu yüzden vaz geçtim.

gitti gidiyor com 'dan çok kez alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım

hepsiburada.com dan telefon aldım 3 ay önce bozuldu 10 günde tamir edip gönderdiler kargo parası da vermedim.

hepsiburada.com dan başka bir siteyi tavsiye etmem. Aldığım bozuldu, memnun kalmadım v.s. gibi bahanelere kanma. Millet alıyor ucuz kalitesiz ürünü sonra siteye yüklüyor tüm sorunu. 2013 ün sonuna yakın s4mini aldım. 2 yıl garanti. Sorunsuz. Halen kullanıyorum ve tüm alışverişlerim oradan. Çok emin değilim ama bir de kapıda ödeme yapan sitelerden al. Ürün kapıya geldiğinde kontrol et. Sorun yoksa al. Sorunluysa kargo geri iade eder zaten. Gittigidiyor a bulaşma.

teknolıji konusunda çok tavsiye etmem bende bi çok arkadaşım mağdur oldu paralarını geç aldılar tlf bozuldu vs.sorun yaşayan çok oldu ben tv telefon vs alım yapmıyorum

Güvenli site var güvenli olmayan site var o siteden siteye değişiyor. Ama alışveriş yapmaktan korkmayın. Gitti gidiyordan da alışveriş yaparsanız eğer satıcının puanlamasını bakın. Yüksek puanlı satıcıların satışları güvenilir ve sağlam olur.

hepsiburada.com dan tv de almıştım gayet güzel tvden de çok memnunum siteden de

hepsiburada.com
mediamarkt.com.tr

her siteden alınmaz!

gittigidiyor.com 'dan aldığım istisnasız her üründe sorun yaşadım. En son spor aleti satın almıştım, ürün piyasadakinden daha pahalı bir fiyata ve üstelik de bozuk olarak bana ulaştı. Hadi parasında değilim bari bozuk olarak gelmeyeydi iyiydi. Satıcı kadınla birbirimize girdik, allahtan alıcıyı koruyan bir iade süreci vardı da halledebildim.

hepsiburada.com daha iyi.

Elektronik şans işi, türkiyenin en buyuk magazalarının birinden televizyon aldık ,televizyon bize verilmedi direk servis kendisi açtı paketi ve ekran kırık cıktı ve bunu aldığımız tekno markete götürdük cihazı geri almak istemediler.O kadar müşterinin içinde sesler yükselince ,mecbur kaldılar ve başka magazaya yönlendirilip bire bir değişim aldık.Normalde ürünler sigortalı böyle olduğu halde bile adamlar çok pişkin.

Yurtdışı çin sitelerinden bile alışveriş yapmış biri olarak sokaktaki bayiden alışveriş yapacağıma teknoloji alışverişini (Kablo dahi) internetten yapmayı daha makul buluyorum. Çünkü internetten alışveriş yapmanın yasası farklıdır. 15 gün içerisin koşulsun iade hakkın var. Bozuk çıktığından koşulsuz gönderebiliyorsun. Ancak mağazadan alışverişlerde kapıdan çıktıktan sonra geri döndüğünde garantiye gönder diyebiliyor adam.
İlk internet daha sonra mediamarket gold gibi büyük teknoloji mağazaları daha sonra caddeki telefoncudan alışveriş yapacaksın!

Bu işin rajonu bu! Hangi telefonu almalıyım diyorsan 2013 de yapmış olduğum videoyu paylaşmak isterim

Üst Alt