Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Telefona vs. bağlanabilecek işitme cihazı önerecek var mı?

Luffy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Med-el DUET işitme cihazı kullanıyorum 12-15 sene beri kullanıyorum hala sağlam şuan. Yeni almak istiyorum da telefon yada bilgisayara bağlanmak için bluettot gibi lazım hem yeni sürüm para sorun değil daha sağlam lazım bana.

Sol 105db sağ 96-102db öyle bişi.

Yeni alsam mı yoksa eski kullanıdığım devam etsem mi?

Benim bildiğim Med-el Duet, hem elektronik hem de akustik konuşma işlemci olarak kullanılan bir cihaz. Yani işitme cihazı değil, koklear implantın konuşma işlemcisi. Bu cihazın değiştirilmesi için gereken yasal prosedürlerin ne olduğunu pek iyi bilmiyorum. Ama bildiğim kadarıyla normal çalışan bir konuşma işlemciyi ancak kendi paranızla değiştirebiliyorsunuz. Bence en iyisi, cihazı size veren doktorla konuşmanız.

Sonic marka cihazların cheer modellerin hepsinde cep telefonu ile bağlantı youtubeden video izleme herhangibir bluetooth özelliği olan cihazlarla bağlantı kurabilme özelliği mevcut

ben makstone dan ally kullanıyorum, telefona bağlanabiliyor. orad abaşka cihazlar da denemiştim telefona bağlanan first, boost legend modeller vardı yanlış hatırlamıyorsam. geçen ayara gittiğimde aksesuarlarda %50 indirim var dediler bir bakın bence

Üst Alt