Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Telefonla engelli taraması diye bir şey mi var? Beni aradılar..?

Sevgitt

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
18
Tel ve ismimi bilen biri birkaç saat önce engelli taraması yapıyoruz diye aradı evde değilim dememe rağmen Diyafon veya telefonlada olur deyip benden birtakım şahsi sorulara cevap vermemi istedi ne mezunu olduğum engelimin ne olduğu derecesi kan grubum bekar miyim evlimiyim kaç çocuğum var gibi bunlarla ilgili bilgi toplayan bir kurum varmı devlet tarafından görevli olsalar mantıklı düşününce bu bilgilerin hepsi onlarda var endokrin dedim yandaki ne ne olduğunu sordu bende daha fazla cvp vermedim teli kapattım varmı böyle bir uygulama cvp veren Ursa sevinirim

hani bi karsilik verirseniz dolandiran gibi biseydir bence. faydasi olacak is yapacak telle adammi arar. bi bityenigidir. tanimadiginiz numaralari acmamak emniyetimiz acisindan daha saglikli dermisim.

dolandırıcıların yeni taktikleri sizin bilgilerinizi alıp
eve adam gönderip sizleri dolandırma peşindeler
emin olmadıgınız kişiler tarafından aranırsanız
ilgilenmiyorum deyip kapatın telefonu

Mesela beni araynlar oluyor ben diyorumki
telefon sahibi karakolda sonra arayın :)
birdaha kimse rahatsız etmiyor
her ne olursa olsun tanımadıgım kişiler ararsa
hep aynı sekilde cevap veriyorum
arayan kişiler kurnaz önce sizin adınızı ve soy adınızı söyleyip
sizden emin olduıktan sonra konuşmaya başlıyolar
onlar kurnaz ama siz daha kurnaz olun şu şekilde cevap verin
alo buyrun telefon sahibi karakolda siz not bırakın gelince arar sizi deyip konuyu baglayın :)
hem ne istediklerini ögrenmiş olursunuz hemde karşıya pisikolojik bir korku vermiş olursunuz
karakol kelimesiyle :)

Üst Alt