Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Telefonsuz yalın internet hakkında..?

LEONHEART

Yeni Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Telefonsuz yalın internet bağlatmak istiyorum fakat tt net ofisleri bu konuda detaylı bilgi vermiyorlar ayrıca 60 tl olan limitsiz yalın internetin engelli indirimini 75tl üzerinden hesaplandığını söyleyip 60 ödeyeceksiniz deniliyor bunun hiçbir manteritesi bulunmamakla birlikte saçmalıktan öteye gitmiyor. bilgisi olan varsa bekliyorum.

TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır. TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olan ve internet hizmeti bulunan mevcut abonelerden bir defaya mahsus 8 TL geçiş ücreti alınır. Ayrıca her ay Yalın İnternet hizmet erişim ücreti olarak 15 TL alınır.

yani 41 + 15 = 56 liraya gelmesi lazım

vay be 6 gblik limitli yapsak 25+15=40 tl yapacak bu

Ben sınırsız yalın internet kullanıyorum..İnternetten başvuru yaptım ve internette hiç bahsetmedikleri ttnetin vınn 'ı da süpriz geldi..İster kullan ister kullanma 9 lira..:) Ve ben vınn'ın 9 lirasıyla birlikte 76 lira ödüyorum..

Ve gün içinde zaman zaman kesilen bağlantıdan gınaa geldi artık...

halbuki kime sorsam herkes memnun ttnetten ama demekki böylede oluyor

Mutlu azınlığa sormuş olmalısınız:) Ben memnun değilim sadece ve sadece başka alternatifim olmadığı için TTNET deyim..

İnternet hizmetini Tüm servis saglayıcılara TT net vermektedir...

normal olarak sınırsız 8 mbit ve telefon hattı alırsanız 59+22 ödersiniz

Yok ben telefon istemem derseniz 59+15 ödersiniz

Bu fiyatlar noormal fiyatlar ben böyle kullanıyorum engelli tarifesini araştırmadım

Elimizde bir adet tt net 8 mbit net var bir adette ave mobil sınırsız internet var .

TTnet 1.2 mbit avea mobil ise 3.6 mbit ve ttnet ping 20 avea ping 90

TTnet ile pes12 online oynuyorum bu hızla soırun yok avea ile oynayamıyorsun düşüyorsun kopuyorsun.

İnternette sayfa geçişlerinde ttnet bu hızla en az 7-8 kat hızlı aveadan .

Yani ttnet pahalıdır dolandırıcıdır ama interneti iyidir arkadaşlar :)

lone şunu unutmaki ttnetle avea kardeşler yani ikiside dolandırıcı ama ttnet bencede iyidir
çok hızlı bağlanıyorum
hatta daha entere basmadan hemen istediğim siteye bağlanıyorum
yani memnuınum bakalım fatura nasıl gelecek.bu arada 6 gblik kotalı ttnet engelli hattı var bende engelliler.biz chatten kota dolar mı bilgisi olan cevaplasın

Bende yalın internet kullanıyorum ne çok güzel nede çok kötü ama ttn'tin hizmetten hiç memnun değilim..Kampanyalı olduğu için engelli indiriminden faydalanamadım ayda 60 TL ödüyorum tahütlü yanlız bir yıl boyunca..

yalın internette engelli indirimi fiyatı ne kadardır

Ben sınırsız yalın internet ve hediyesi ttnet 3g vınn'a 76 lira ödüyorum bu engelli indirimlisi değil bindirimlisi..:)

şimdi bana fatura 2 aylık gelecek gecen ayın gelmedi

İlk ay öyle bişey yapıyolar yosun paşa.. Ben nerdeyse faturamı yatırayım bana bi numara verinde diye yalvarmıştım.:) Müşteri hizmetlerini ara bence, faturan iki aylık gelmez, internetini ödeme yapmadığın için keserler...

Bana da öyle oldu ilk ay fatura gelmedi bekledim..Bir şey yapmadım sonra ikinci ikisi bir geldi..Her hangi bir kesinti olmadı yani..Olursa dava acar yada şikayet edersin çünkü sorun onlarda bizlik bir şey yok...

Mahkemeye:)..Bana modemi kampanya olduğu için hediye ettiler gününde getirmediler.Aradım akşama kadar arama sayımı bile hatırlmıyorum artık,kimse teli açmadı tek numarada degil bir sürü numaradan...Yine cevap alamadım..Bunu yapan siz misiniz dedim kendi kendime..Şikayet etmediğim yer kalmdı TTNTİ..Baktım aramaya başladılar yok yoğunluk bilmem ne söylenmeye başladı arayan bayan..Şu saatte modem gelmese gidip dava acacağımı belirttim sen her şeyi bağlıyorsun kuruyorsun modemi göndermiyorsun vermiceksen en başından verme bizde kendimize modemi alalım diye söyledim bayana..1 saat geçmedi evi aradım moden gelmiş...İşte bunlar böyle...Müşteri memnuyeti sıfır bunlarda kimden ne koparcaz edasında calışıyorlar...Hakkınızı sonuna kadar arayın yoksa türktelekom gibi kurumlar çok..

gecen ay 20 günlük fatura geldi bağlantı ve modem dahil 22 tl geldi

Üst Alt