Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Telefonu çok kullanmak zararlı mı?

kesinlikle herkes için zararlı. Öğlen yarım saat akşam yarım saat. Daha fazlası her her her konu için zarar.

Telefona bakmak hastalıgı değil iki şeyden dolayı tehlikelidir. Bir gözlere büyük ölüme zarar verir. İkincisi sürekli eğildi imiz için belirli bir yıllar geçince sırtonız kambur oluşur. Ayrıca bagımlılık hale getirir uykusuz dahi kalırsınız.

Psikozu aklına gelecek herşey tetikleyebilir endişe etme boşuna geldiği zaman en dandik şey bile mantıklı gelebiliyo o yüzden dozunda yaşamak kararında yol almak lazım.

Zamane çocuklarının çoğu ileride gözlük takacak daha küçükten başlıyorlar telefona bilgisayara biz iyi ki belli bir yaşa kadar kullanmadık .

@seda73838, psikotik rahatsızlığım var hafif iyileştim baya şuan okadar tembelliğine rağmen çalışıyorum daha iyi geliyor saçma sapan boş beleş şeylere kafa yorup takmiyorum

Ben dark moduna aldım gece gündüz full elimde. Çok şükür bi zararı olmadı şimdiye kadar

Tuşlu telefona dönsek sistem kabul etmiyor
Facebook instagram whatsapp olsun
Bildirim gelince mecbur bakmak durumunda kalıyoruz
Pandemide bile avmye akıllı telefonsuz (hes kodu) giremiyorduk

@Ş!zofren,

Yani ne demek istiyorsunuz anlamadım

Aslında telefon iyi yerlerde kullanırsan çok iyi teknolojik kısımları filan ancak telefonlar herkesin elinden düşmez oldu. Saygısızlık aldatma lar ev terkedenler dolandırılanlar şuydu buydu insanlar zıvanadan çıktı. Artık özelikle yeni nesil bambaşka oldu. Ne saygı var ne iş yapmak var. Varsa yoksa elinde telefon durma oyun tik tok instagram fotoğraflar paslaşmalar ne ararsan var. Gerçekten inanın telefonlar insanların oyuncagı oldu

@Mustafa _10, yani akıllı telefon kullanmak zorunlu gibi bi şey oldu
Mesela Bankada bile işin olsa kredi çekmek, mevduat hesabı açmak gibi vs. artık onlarca sayfalara imzalar atmak yerine telefonundaki uygulamadan onaylayıp imzalamış oluyorsun

Eskiden gider pttde sıra bekler evin faturalarını öderdim şimdi evde otururken telefondaki uygulamadan faturaların hepsini ödemem 1 dakikami bile almıyor

Dogru diyorum ya teknoloji çok iyi öok kötü. İyi yerde kıllanırsan iyi kötü yerde kullanırsan kötü hem saglık acısından kötü hem insanlığın adına kötü

Günümüzde akıllı telefonsuz olmuyor, olsa ilk ben bırakarım
Şimdiki dünya sisteminde telefon demek kimlik demek oldu

Telefonda Özellikle whatsapp zorunlu oldu

Akıllı telefon olayına bende çok direndim tuşlu telefon kullandım uzun süre ben küçük telefon kullanmayı severim koca telefonu cebimde taşımak istemem eskiden de öyleydi zaten telefonlar tuşlu ve ufaktı hatta ufaldıkça değeri artardı falan yani daha iyiydi .
Ama mecbur kaldım sonunda akılı telefon almaya çağa ayak uydurmak zorundasın zaten kaliteli markalar tuşlu telefon üretmiyor .

@seda73838, a tipik psikoz iğne haplardan daha kullanışlı ve iyi bence takibi kolay hastaligin seyrine belkide en iyi gelen şeylerden biri

@seda73838, valla doktoruna göre değişiyor bazıları iğne yaparken farkında bile olmuyorsun yakma yada Ağrı yapmadi bende

@seda73838, Ben abim ceza evine girince universitede hastalandım üzüntü tetikledi sanırım şimdi antidepresanda kullanıyorum daha iyiyim ama ilacliyim işte belki ilerde daha iyi olurum bu şekilde şuan pek üzülmüyorum çoğu şeyi kafama bile takmiyorum baya iyileştirme var işede girdim sanırım herşey düzelecek gibi geliyor sende durumlar nasıl.?

Üst Alt