Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Telefonum kayıboldu! Nasıl bulurum?

SanalHayat

Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
9
merhaba arkadaşlar telefonum kayboldu çalındımı bilmiyorum karakolda tutanak tutum bdk ı aradım imelini bıloke ettim şimdi nasıl bulunur telefonun markası Türkcell t50 hat üzerinde almıştım daha faturasını ödüyorum

savcılığa git onlar buluyor

savcıların da jhiç ilgileneceğini zannetmiyorum, yıllar önce bir parkın önünde babamı gasp ettiler üzerindeki 120 lirasınıda aldılar, daha sonra karakola gidip şikayette bulunduk bunun sonucunda arkadaşlar inanırmısınız bilmem ama polisler bizimle dalga geçer gibi; "siz canınızı kurtardığınıza dua edin" deyip bizi geri gönderdiler, o yüzden böyle şeyler onları ilgilendirmiyor maalesef ama yine de hakkını ara derim, geçmiş olsun...

telefonun faturasiyla ve ya bagli bulungugun korakola yada direk savciliga giderek basvurada bulunabilirsin dilekceyle git savciliga geren yapilir benim telefonum bulunmustu bana teslim edildi gecmis olsun

ben imei numarasını 2 el telefon satan yerlere vermiştim beni gasp eden kişi telefonu telefonculara satmaya gitmiş o zaman bulmuştuk ayrıca o gaspçı hakkında dava açıldı engelli birini ve akşam saatlerinde gasp yaptığı için 10 yıl içeride yatmıştı ;)

Üst Alt