Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Telefonuma gelen "kazandınız" vb. SMS'ler için ne yapmalıyım?

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
ah bu sagırlık telefonu duyamama
cep telefonuma
bonus fırsaT
DUZENLI KREDI KARTI ODEMELErınızDEN dolayıhattınızA TANIMLANAN 2OO tl nızı aktıflesTIRMekıcın hEMen bılmemne numaRAYI ARayın dıye msj gELDI
bunu aramakmı lazım yoksa bı bıtyENIGIMI VAr

sakın yeme dolandırıcır büyük ihtimalle

Bunlar kesinlikle dolandırcı,iç yüzünü facebookta yayınladım. Hatta türkceli bile arayıp uyardımKesinlikle hemen bu tür mesajları silin. Buna benzer veya sizi korkuya düşürücü telofonları hemen kapatın.Bunların 3-5 kişi olduğunu da düşünmeyin.

Bedava peynir fare kapanında olur. Hepsi dolandırıcı

sakın inanma,iletişim kurma!

Aynı mesaj bana da geldi aramadım,onlar güvenirilir değil,tuzak mesajlar...

Sevgili kardeşim basın ve tv yolu ile aylardır hatta yıllardır yetkililer bu konuda insanları uyarıp duruyorlar, "sakın bu mesajlara kanmayın, sakın bu mesajlara itibar etmeyin" diyorlar. Allah aşkına hiç mi denk gelmedin bu uyarılara? Halâ "bu konuda ne yapmalıyım" diye sorabiliyorsan seni canı gönülden tebrik ediyorum kusura bakma.

sakın haa o mesajlara inanma hemen en yakın karakola gidip durumu anlat bir biçimde dolandırıcılık olabilir

Eger kullanmis oldugunuz Telefon Firmasini Arayacak olursaniz Bu Tarz Mesajlari Engelleme Sansiniz Var..

Az önce telefonuma gelen bir mesajı paylaşmak istedim, aynen şöyle: "Bonus fırsat!!!!Düzenli kredi kartı ödemelerinizden dolayı hattınıza tanımlanan 200 TL K.P.nizi aktifleştirmek için hemen 0212.912 02 99 u arayınız"... Şimdi bu numarayı son zamanlarda moda olduğu üzere bir profesörümüz arasa kadın veya erkek profesörü donuna kadar soyacaklar.. İşte olay bu.. Hırsızlık amaçlı mesajı yollayan numara da:+905360283175

banada ''tebrikler fotoğraf makinesi kazandınız''diye mesaj gelirdi.allah akıl versin buna inanan deli olmalı.ben niye fotoğraf makinesi veya takımımın formasını kazanıyorumki,niye kazanayımki!?!!bir çekilişemi katıldım? yok!bir yarışmayamı katıldım? yok!o halde niye kazanıyorum arkadaş?!!
BEDAVA PEYNİR FARE KAPANINDA OLUR.adem76 bunu sevdim.güzel bir söz

banada aynı mesaj geldi ve direk olarak 155 i aradım adamlar birde tebrik ettiler duyarlı vatandaş olduğum için. 5 dakika sonra numarayı aradım ve sağolsunlar kapatmışlardı kesinlikle kanmayın böyle mesajlara tavsiyem direk 155 aramanız

Üst Alt