Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Telefonumla pc'min bluetooth'unu eşleştirmede problem yaşıyorum!

onur09

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
öncelikle iyiakşamlar, bir sorum var, yardımcı olursanız sevinirim. ben İphone 4S telefonumu ve dizüstü bilgisayarımı blutut üzerinden eşlemek istiyorum, bilgisayardan veya telefondan bilgisayara dosya aktarımı yapmak için, bu eşlemeyi nasıl yapabilirim? bilgisayarın ve telefonun blututlarını açıyorum, bilgisayardan telefona göndermek istediğim dosyayı seçiyorum, gönder diyorum, telefonda bilgisayardan gelen blutut eşleme isteğini onaylıyorum yani eşleştir diyorum ama her seferinde bilgisayarı blututunun açık veya aralıkta olduğuna emin olun diye uyarı çıkıyor. bunun bir çözümü var mı? yardımınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

İphoneler bildiğim kadarıyle kendi hemcinsleriyle muatap oluyor, başka bir marka veya cihazla bluetooth bağlantısı kurmuyor.O kadar para dök sonuç sıfır.İphone nin servisi apple dır.Yüzlerce telefon satıyorlar fakat bunlara cevap verecek servis talebi karşılamıyor.Canım memleketim durmak yok yola devam.Tüketim cılgınlı diyorlar bunun adına.

Üst Alt