Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Telefonun ilk şarjı için kaç saat prize takılı kalması lazım?

mefo

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
yeni aldığım android akıllı cep telefonunun ilk kullanım olmadan önce bataryasının şarzda kaç saat takılı kalması gerekmektedir? tşkkrler

Şarj % 100 dolsun kafi, ayrıca çok uzun süre takmaya gerek yok.

teşekkürler bülent bey 16 şarzda kasın diye söyleniyor ilk kullanimda bu doğrumudur?

Telefoncu bi arkadaş 12-16 saate gerek olmadığını sonuçta artık bataryaların Li-ion olduğunu söylemişti.. Li-ion bataryaları istediğin her an şarja takabiliyorsun biliyorsundur. İçin rahat edecekse 12-16 saat bekle ama beklemezsende sorun olacağını zannetmiyorum..

Ben de eskiden alırken araştırmıştım. Uzun süre takmayı gerektirecek bir durum yok. Pil teknolojileri artık bu tür bir şeye ihtiyaç duymuyor. Şarjın dolduğunu gördüğünüzde çekip kullanabilirsiniz.

Bir tek ayrıntı var: ilk şarjdan sonra pili % 10'a kadar tüketin, sonra şarja takın. Böylece ilk şarjda pilin tümü boşalıp dolmuş oluyor. Sonrasında ne yaparsanız yapın zaten... :)

Üst Alt