Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Telefonunuzda hangi uygulamalar,oyunlar vs var?

İstorika

Aktif Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar kimler hangi uygulamaları kullanıyor merak ettim doğrusu😊 Hem bu sayede birbirimize bu konuda tavsiyelerde de bulunuruz fena olmaz mı?

Birçok oyun, uygulama yüklü ama oyun olarak Kelimelik adlı kelime oyununu oynamayı seviyorum. Tavsiye ederim, kullanıcı adım: "Legalim". Çevrimiçi bir oyun ve kullanıcı adı ile oyuncuya davet göndererek birlikte oynama şansınız var. Kelime dağarcığına güvenenler için güzel bir oyun. Diğer yüklü uygulamalar ise bilinen sosyal medya ve ofis uygulamaları.

Kelimelerle aram iyidir,denerim😊
Bu konu sadece bir kişinin ilgisini çekmiş,şaşırdım..

Kelimelerle aram iyidir,denerim😊
Bu konu sadece bir kişinin ilgisini çekmiş,şaşırdım..

Yüklersen ekle beni, birlikte oynarız o zaman. :) "Yeni oyun > Kullanıcı adıyla" bölümüne gir ve "Legalim" yazarak oyun daveti gönderebilirsin. Ama kaybetmek sana göre değilse davet gönderme, çünkü bu oyunda fena değilim.

chess.com isimli uygulama var. online dünya genelinde satranç oynuyorsunuz.

Criminal Case oyunlari son zamanlarda çok ilgimi çekiyor. 2 tanesini yükledim. Onları bitirince 2 tane daha yükleyecem.

Üst Alt