Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Televizyon kanallarında engelliler için düzenlenen kampanyalar! [Tartışma]

ist01

Üye
Konular
44
Reaksiyonlar
35
gecenlerde ünlü bir tvde engellilerle ilgili bir kampanya başlatıldıgını gördüm 1 kaç saniye bakıp kanali değiştirdim..

nedenmi çünkü bana bu tür yardım kampanyaları yanlış geliyor biz engelliler kimseden para dilenmiyoruz haklarımıza ve bm sözleşmelerine uyulmasını istiyoruz
sözüm ona kendini yardım sever diye ekranda boy gösteren bazı ünlülere engeliler üzerinden pirim yapmayı birakın bir işe yarıcaksanız engelli sitelerini takip edip sorunlari ekran önüne taşıyın öyle para toplamakla bize ancak zararınız olur türkiye engellilerin hayatını toz pempe görüyor halbuki engelli yasaları ve BM sözleşmleri olmasına ramen uygulamaya geçilmiyor
acun ılıcalı denen bir zat örnek veriyorum eyer engelliler için birşey yapacaksan engelli sorunlari üniverstelerde büyük salonlarda dile getir yüregin cesaretin varsa çık ekrana 2022 yeni yönetmeligin aslı astarı nedir dile getir öyle sahte kampanya para toplama gibi işlere girişp bizleri küçük düşürmeyi bırak biz ler para dilenmiyoruz haklarımızı istioruz..

Sevgili Fikret bey;

Açıkçası sana katılmıyorum, ben şahsen o toplanan yardımlardan bende istemiyorum ama şuda bir gerçek ki!!! yararlanan maddi durumu iyi olmayan arkadaşlarımız var, sonuçta adam 2-3 saatini bize ayırmış belki kendi adına prim yapıyor orası beni alakadar etmez ama yardıma muhtaç arkadaşlar için yardım toplama amacında kendisini bu davranıştan ötürüde tebrik ediyorum,

Fikret bey haklı, (ist01) adam gibi şu engellileirn haklaırnı insan gibi iade edin. kimse yarıdm sadaka istemiyor.. bir arkadaş demişki durumu olmayana yardıme diliyor falan. kardeşim işte engelli haklarını adam gibi çıkartırlarsa hiç birinede gerek kalmaz. ama alçaklar ipin ucunu elden bırakmak istemiyor.... bunada siyaset deniliyor.....köleleştirme.. bir yönetmenlik çıkarıyorlar uyduruk saçma sapan ne dediğini kendileride anlamıyor!!! daha ne diyelim?

Size yaranmak mümkün değil gerçekten. Haklarimizi isteriz diye konuşuyosunuz da gökten mi düşüyo sanıyosunuz bunlar? Bu tarz programlarla yavas yavas olgunlasması lazim.
ayrıca sizin yaklaşiminiz cok bencilce sanki tek engelli sizlersiniz. sizin ihtiyacınız yok diye bu şekilde konuşmanız kiskanclıktan başka bişi değil gibi.

Üst Alt