Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Televizyon, müziği iyi ileten en iyi işitme cihazı hangisi?

ferdi4141

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Oglum 4 yaşına girdi ve aldıgım cihaz arızalandı yeni alacagım phonak nadia nın böyle telle konusurken veya müzik dinler ken televizyon izlerken rahat edebilecegi bir cihaz istiyorum fikri olan varmı isitmesi ilerlerse sorun yasamamasi icin 55 suan 90 db yabi ileri derece de yeterli olabilecek bir cihaz varmı boyle teknolojiye yakin cihaz

Merhabalar,

Kendim kullandığım oticon dan örnek verecek olursam bilgisayardan işitme cihaza ileten streamer kanalıyla oldukca rahat ettiğimi söyleyebilirim. (Oticon Streamer).
Televizyon için bu adresten inceleyebilirsiniz (TV Dinleme Sistemi) bunu kullanmadım gerekde duymadım.
Phonak için FM ve Aksesuarlar - Phonak Türkiye bakabilirsiniz. Çocuğunuz denemeden kesinikle almayınız.

Sağlıklı günler.

Phonak naida tv link s almaya karar verdim varmı kullanan paylasirsa sevinirim

phonak ve unıtronun tv linkler çok arıza yapıyor şarjları cabuk bitiyor ben hiç memnun kalmadım sonra gittim bernafonun soundgate ni aldım yaklaşık 3 senedir hem kablolu hem kablosuz tv telefon bilgisayar mp3 herseye bağlıyorum... tabi bu aksesuarı kullanabilmen için bernafon ust model cihazlarını takman lazım ben bernafon cronos kullanıyorum... tabi aldığın yerde önemli çoğu işitme merkezi bu kablosuz aksesuarların ne bağlantılARINI NEDE KULLANIMINI TAM BİLİYOR... BENİM GİBİ İYİCE ARAŞTIR BOL BOL GEZ OYLE AL

Üst Alt