Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tembeller mi, uyanıklar mı..?

Konular
106
Reaksiyonlar
0
8.jpg

10.jpg

wol_error.gif
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 650x329 ölçülerinde ve 81KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.
13.jpg

wol_error.gif
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 667x444 ölçülerinde ve 73KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.
14.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg

Cim biçen kadın engelli gibi geldi bana.
3.resim bu tembellik kadar olur diyor:)orda sıra beklemek basamak çıkmaktan daha kolay gelmiş.

:D köpeğini gezdirmeye çıkan adam için bence daha uğraştırıcı olmuş :D güya akıllılık ediyor ama:Ddüşünsenize önüne aniden bişey çıktı :D direksiyonu kırmaya çalışsa anuumm köpeeek nerdeee :p

Felaket tellaı gibisin kelebek..:D senrayoya bak Allahım..:D

:D köpeği kötü yola bile düşürürüm abi :D devam edim mi

Bizim milleti tek geçerim ..:D metroda bi tarafta yürüyen merdiven var bi tarafta asansör:D onda bile tercih haklarını kullanıp asansörü bekliyolar..:D

yok hamama sokup 40 tas su dök hemen..:D

asansörü bekleyen t-sandelyeli, hasta, yaşlı, çocuk arabalı olduktan sonra sorun yok demektir :cool:
aksi akdirde, vah gençlik vah :D
alaka yok bekleyenler metronun çaycısı ve diğer yolcular..:) sırayı onlardan alabilmek için epey bi surat asman gerekiyo hoş onu bile takmayanlar var ya..:D

az türk filmi seyretmedim kelebek:cool:

Üst Alt