benim tembelliğim ya da buna enerjisizlik diyebilirsiniz otoimmün hastalıklarım sonucunda sürekli crp ve sedimantasyon değerleri yüksek öyle ki bu enfeksiyona antibiyotikler çare olamıyor .burdan zaten hareket edecek gücüm yok vücutta enfesiyonuz varsa yataktan kalkamaz 100 metre yürüyüş cehennem işkencesi gelir ter içinde kalırsınız , çocuğunuz ağlar kalkıp ilgilenecek karnını doyuracak gücünüz kalmaz.
Bu tembellik bu tür tembellik mi ?
Kortizon kullanımı varsa bu güçsüzlük , isteksizlik beyin sisi yapar karar verme mekanizması etkilenir ve yine eliniz kolunuz bağlanır.
hiç dillendirilmeyen daha yeni yeni medikal araştırmalar yapılan bir gerçek var arkadaşlar ..KORONA Geçirenlerde uzun dönem covid etkisi bu da güçsüzlük enerji düşüklüğü bağışıklık düşüklğü kas ve tendon gevşekliği yapıyor.BU DA TEMEBELLİK DEDĞİNİZ OLABİLİR.
Bir de hepimiz engelliyiz hepimiz öyle ya da böyle ilaç kullanıyoruz açın bakın her ilacın yan etkisinde yorgunluk , halsizlik , baş dönmesi , karar vermede zorluk , uykusuzluk , vs vs vs vs
zaten sinir bozukluğu yazan uykusuzluk yapan ilaçlar direk güç kaybına sebep oluyor
bunların hepsine bakmak laızm.ne yazık ki benim yorgunluğum öyle bir seviyedeki 50 metre yürüsem ölecekmişim gibi, hazırlayıp önüme koyan olmasa yemek bile yiyecek gücüm yok şu an yine öyle enfensiyon dönemine girdim ...allah düşmanıma versin . evet doğru cümle Allah düşmanıma versin öyle yorgunluk