Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temizlik işçisi olduğum için bedenen zorlanıyorum. Ne önerirsiniz?

Rabizim

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Çalışma şartlarını çok zorluyorlar.devlet hastanesinde çalışıyorum.temizlik işçisi olduğum için bedenen zorlanıyorum.yüzde 46 raporum var.bişeyler önerebilirmisiniz?

Önce şu sorulara cevap verir misiniz?
1. İstenen iş bedenen yerine getiremeyeceğiniz kadar zor mu? Yani raporunuzda ayakta fazla kalamaz yazıyor ama ayakta durmayı gerektiren iş veriliyor vb. gibi mi?
2. Sizinle aynı statüde çalışan kişilerden farklı ve daha zor işleri mi yaptırıyorlar?
3. Bu işleri yapmakta zorlandığınızı amirinize söylediniz mi?
Ona göre yardımcı olmaya çalışayım.

emekli ol yada emekli olana kadar sık dişini

Bi devlet hastanesi düşünün.birde temizlik işçisi olduğunuzu.her birimin aynı şekilde zorlukları var.Atıyorum camlar silinecek içli dışlı.bina yüksek 25 odayı haftasonuna sığdırmamız lazım.sadece iki kişi var ve diğeri de yaşlı.bi erkek personel gerekiyo dediğimizde birinizi alalım diye tehdit ediyo amirler.hem engelli 2 kişiyle birim yürüsün istiyolar bide eksik olmasın.oldu canım

O zaman kurum değişikliği daha makul görünüyor. Hastane işi ağırdır. Milli eğitim vb. yerlerde eğer okulda değilseniz iş yükü bir parça daha az olur.

Engelliler engelini artıracak, sağlığını bozacak işlerde çalıştırılamaz! diyor haklar. Öncelikle siz temizlik işçi statüsünü kendiniz seçtiniz beklediğiniz şartların dışında gelişti çalışma koşullarınız.
Temizlikçi nedir?
Temizlikçi ne iş yapar? soruların yanıtını önceden araştırmış olsaydınız bu sorunla karşılaşmazdınız.
Yapacağınız fazla bişey yok yenisiniz bu işte sanırım 5 yıl şartınız var.
çok zorlanırsanız amirinizle, şefinizle konuşun iş yükünüzü azaltabilirler.
az yada çok olsa da ,siz temizlikçi olarak başlamışsınız fazla yapacağınız bişey yok.

Ms hastasıyım.sağ elimle sağ ayağım etkilenmişti msten.güçsüzlük kaldı.ayakta fazla kalamıyorum.çoğu yerde sıkıntı çekiyorum

Sözde engelli kadrosundayım ama sağlıklı olanın bile şikayet ettiği alanlarda çalışabiliyorum

Misin sıkıntısını anlatmakta zor.bakınca bişey görünmediği için çok zor anlaşılıyorum.sanki gripten iyileştin.ama kalıcı bi hastalık

bende kamu da engelli kadrosunda çalışıyorum temizlik görevlisi olarak ortopedi işitme engelliyim işimin bi zorluğu yok ağır iş olunca arkadaşlarım yaptırmıyor bana. burada en anlayışlı iş arkadaşların olması gerekir sana yardımcı olmaları lazım amir memur senin arkadaşın değil anlamazlar seni iş arkadaşlarınla görüşüp bölüm değiştirmeyi dene bence

Yeni değilim 15 yıl oldu çalışalı.2008 'den bu yanada msliyim zor geliyo artık

emeklilik gelmiş nerdeyse biraz daha dayanın :( sadece işlerin %80 sözde engelli kadrosu ama normal bi insanın yapabilce bütün işleri size kiperler :/

Üst Alt