Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temizlik işçisinin görevi ağır iş midir?

iakman29

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1356 sürekli işçi engelli statüsünden kurada asil olarak yerleştim (pulmuner hipertansiyon hastasıyım akciğer tansiyonu ) engel oranım %100 kronik süreğen hastalık olduğu için bu oranı verdiler işe giriş için alacağımız durum bildirir raporunu almaya gititm rapor kararı ilk başta şu şekildeydi Pulmuner hipertansiyon hastası ağır yük ve ağır efor gerektirecek işlerde çalışamazdı daha sonra sağlık bakanlığından aradıklarını ilk verilen raporu iptal ettikelrini sebebi ise (TEMİZLİK İŞLERİNDE ÇALIŞABİLİR İBARESİ YAZACAKMIŞ ) ve bu raporu e imzalı olduğu için e devletten de sildiler daha sonra bana ağır yük ve ağır efor gerektirici işlerde ve temizlik işçisi olarak çalışamaz dediler beni kuraya tabi olmam için önden sunduğum kendi raporumda ise çalışamayacağı içerik kodlaronda temizlik işlerinde çalışmaz diye bir kod yok ve ben bu durumdan dolayo dava açtım yorumlarınızı bekliyorum yıllardır bu anı bekleyip böyle bi durum yaşamam beni psikolojik olarak yıktı ve dengem bozuldu tek bilmek istediğim engelli statüsünden temizlik işçisi olarak işe giren biri ağır yük ve ağır efor mu sarf ediyor?

Herseyden önce senin sagligin önemli başka is bulursun geçmiş olsun bakım ayligi alabiliyor san onu al engelli ayligina Bağlan devletin tanıdığı imkanlardan faydalanabilirsiniz vs.

Şamil67

Çok teşekkür ederim abi ama hayataımı bir şekilde sürdüre bilmem için çalışman lazım şükürler olsun ki hastalığım çalışmama engel değil bu tarihten geri dönük 4 yıllık nalbur işinde sigortam vardı orda da toz ağırlık işi oluyordu yapmam lazızm fakat ama insan mecbur kaldığı için yapmak zorunda kalıyordu fakat şuan ki engelli aylığı bir kira parası değil tekim hayatta hep tek kaldım alcağım 2500 tl engellii maaşı hiç birşeyi karışılamıyor kolay kolay iş bulamıyoruz malum rapor oranımdan dolayı ama ben temizlik işi yapabiliceğime inanıyorum ve bu açık ortada bari beni kuraya alıp asil olarak yerleşirme yapmasaydı bu konuda hakkımı sonun kadar aramak istiyorum ilginiz için teşekkür ederim :)

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah mahkemeye kazanirsin bana dua eder misin bana özelde is vermiyorlar psikiyatri engel den ekpss girdim atanabilmem için dua istiyorum

iakman29

Evet,bu iş sizi zorlayabilir. Tercihlerde deneyin şansınızı, masa başı olabilir atanırsanız.

Etmem mi abi ederim tabi ki vakit namazlarından sonra senin için ayrı dua edeceğim RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN 🙏🤲

Nurtan
Bilginiz için teşekkür ederim Nurdan hanım fakat temizlik görevlisi ve engelli statüsünden girmem işin işleyişinde yardımcı olmaz mı peki örnek veriyorum sonuçta çalışacağım yerde normal statüde çalışan insanlar olacak onların giriş şekli farklı engelli çalışanın farklı ona göre bi iş dizayn edilebileceğini düşünüyorum ?

Merhaba kardeşim

Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim sana hayırlı şifalar nasip etsin . Şimdi senin ise ilk girdigin raporun önemli orda çalışabilir yaşıyordur kesin çünkü sen başvuru yaparken bunlar zaten her şeyine bakmışlar herkesin kendine göre yapabileceği bir iş vardır hakkını sonuna kadar ara ve dava et kurumu peşinden git verilen hak geri alınamaz .. iyi bir avukat bul ve yola oyle cik

umudumrabbim

Allah razı olsun abi rabbim tüm hastalara şifa versin bende dediğiniz gibi yapıyorum abi hakkımı aricam şimdi hakem hastanesinden rapor aldım çalışabilir diye mahkme evvraklarına onuda eklicem en yakın zammanda sizde burdan durumla alakalı bilgi vereceğim rabbim tüm hastaların yanın da olsun ALLAHA EMANETSİNİZ :))

Üst Alt